Raparperihilloke
- Annosmäärä10 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Helppo ja nopea raparperihilloke valmistuu hetkessä. Tarjoa raparperihilloke lettujen ja jäätelön kanssa tai kokeile grillatun halloumijuuston makuparina.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Vegaaninen
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
10 annosta
400 g (n. 1 l) | tuoretta raparperia tai |
1/2–1 dl | vettä tai |
1 dl | hillo- tai tavallista sokeria tai |
Ravintosisältö
Energia | 502 kJ / 120 kcal |
Rasva | 0,1 g |
josta tyydyttynyttä | 0 g |
Hiilihydraatit | 26,7 g |
josta sokereita | 26,7 g |
Proteiini | 0,7 g |
Suola | 0 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 15 min
Leikkaa raparperinvarret noin 1 sentin paloiksi pieneen kattilaan. Lisää vesi ja kuumenna höyryäväksi.
Sekoita joukkoon sokeri ja keitä 5–10 minuuttia, kunnes raparperi on soseutunut.
Mausta halutessasi mintulla. Anna hillokkeen jäähtyä kylmäksi. Tarjoa esimerkiksi grillatun halloumin ja mansikoiden kanssa.
Voit maustaa hillokkeen halutessasi kanelilla, kardemummalla, inkiväärillä tai tuoreella mintulla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min3,7(95 arviota)
- alle 15 min3,3(8 arviota)
- yli 60 min3,7(186 arviota)
- yli 60 min4,0(74 arviota)
- alle 30 min3,9(360 arviota)
- yli 60 min3,4(27 arviota)
- alle 15 min3,6(16 arviota)
- alle 30 min3,6(22 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,4 (100 arviota)
- K-Kuluttajapalvelu3 vuotta sittenEve, kyllä hillokkeen voi myös pakastaa.
- Eve3 vuotta sittenVoiko hilloketta pakastaa?
- Tate6 vuotta sittenHelppoa ja hyvää.
- K-Kuluttajapalvelu7 vuotta sittenV, raparperihilloke säilyy jääkaapissa yleensä hyvin useamman viikon. Hillokkeet kannattaa pakata kuumennettuihin lasipurkkeihin, jotta hilloke säilyy pidempään.
- V7 vuotta sittenKauankohan hilloke säilyy jääkaapissa?