Raparperirahka ja itsetehty mysli
Raparperirahka ja itsetehty mysli on alle puolessa tunnissa nopeasti ja helposti syntyvä herkullinen jälkiruoka. Annostele jälkiruokamaljoihin kerroksittain.
6 annostaalle 30 min175 kcal / 100 g
Ainekset
6 annosta
- 250gPirkka mansikoita (pakaste)
- 1pkt(350 g)raparperisosetta
- 2tlk(à 200 g)Valio maustettua rahkaa, sitruuna
Mysli
- 1/2ps(à 180 g)Pirkka pähkinä-mantelisekoitusta
- 1tlkanelia
- 1/2tlkardemummaa
- 2rklsokeria
- 1/2dlvettä
Valmistus
alle 30 min- Hienonna pähkinä-mantelisekoitus. Sekoita kulhossa kaikki myslin ainekset ja kaada pellille leivinpaperin päälle. Paahda uunin ylätasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia, sekoita puolessa välissä.
- Paloittele tuoreet tai kohmeiset mansikat. Annostele jälkiruokamaljoihin kerroksittain mansikoita, raparperisosetta, rahkaa ja mysliä.
Katso video
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Sesongit
Ravintosisältö per 100 g
- 175 kcal733 kJ
- Proteiinia 4,25 g
- Hiilihydraatteja22,2 g
- Rasvaa7,41 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi