• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Raparperirahka ja itsetehty mysli

Raparperirahka ja itsetehty mysli
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 30 min
  • 175 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 250gPirkka mansikoita (pakaste)
    • 1pkt(350 g)raparperisosetta
    • 2tlk(à 200 g)Valio maustettua rahkaa, sitruuna

Mysli

Valmistus

alle 30 min
  1. Hienonna pähkinä-mantelisekoitus. Sekoita kulhossa kaikki myslin ainekset ja kaada pellille leivinpaperin päälle. Paahda uunin ylätasolla 200 asteessa noin 20 minuuttia, sekoita puolessa välissä.
  2. Paloittele tuoreet tai kohmeiset mansikat. Annostele jälkiruokamaljoihin kerroksittain mansikoita, raparperisosetta, rahkaa ja mysliä.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 175 kcal733 kJ
  • Proteiinia4,25 g
  • Hiilihydraatteja22,2 g
  • Rasvaa7,41 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille