Hyppää sisältöön
RaviolilasagneTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Raviolilasagne

  • Annosmäärä4–5 annosta
  • Valmistusaika30 - 60 min
Supernopeaan ja helppoon raviolilasagneen tarvitset vain neljä raaka-ainetta.

    Ainekset

    4–5 annosta

    Ravintosisältö

    • Energia
      587 kJ / 140 kcal
    • Rasva
      7,4 g
    • josta tyydyttynyttä
      3,8 g
    • Hiilihydraatit
      13,2 g
    • josta sokereita
      5 g
    • Proteiini
      4,8 g
    • Suola
      1,6 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    30 - 60 min
    1. Kaada voideltuun vuokaan yksi tölkki pastakastiketta. Lisää pinnalle paketti ravioleja. Tämän jälkeen levitä pinnalle toinen tölkki pastakastiketta. Lisää vielä yksi kerros ravioleja ja pastakastiketta. Ripottele pinnalle juustoraaste.
    2. Paista lasagnea 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Ripottele pinnalle tuoretta basilikaa.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti

    ka. 3,5 (77 arviota)

    • Joope-Setä
      2 vuotta sitten
      Juu, ei tästä kyllä ilman tuunaamista tule kovinkaan hyvää. Eikä kyllä senkään jälkeen. Kannattaa nauttia ravioleista jollakin muulla tavalla.
    • Mervi
      6 vuotta sitten
      Oli liian tomaatista. Jos vielä teen niin lisään purkin kermaa tai ranskankermaa.
    • Tuunattuna hyvää
      7 vuotta sitten
      Kolmen pastakastikeannoksen sijaan riittää kaksi kolmeen kerrokseen jaettuna. Ihan tavallinen chilimaustettu tomaattimurska sopii eikä ole yhtä tulistakaan kuin arrabiata. Ja tuonne välikerrokseen kun lisää tonnikalaa ja mustapippuria, niin maistuu muultakin kuin tomaatilta. :)
    • K-Kuluttajapalvelu
      8 vuotta sitten
      hiljgaester, usein tosiaan pastaresepteissä on käytetty tomaattia. Pastan kanssa hyvin sopivia tomaatittomia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi erilaiset pestot ja kermaiset kastikkeet. K-ruoan resepteistä voit kokeilla esimerkiksi punajuuri-vuohenjuustopastaa tai savulohilasagnea.
    • hiljgaester
      8 vuotta sitten
      Miksi kaikkiin kastikkeisiin ja pasta ruokiin laitetaan tomAttila , olen allerginen tomasialle ,mitä tiLalle ?
    • S
      8 vuotta sitten
      Tosi helppo ja hyvää oli, joskaan ei kovin lasagnemaista.
    • Riina
      8 vuotta sitten
      Minun ja lasten makuun turhan tulista ja liian tomaattista. Helppo tehdä, mutta ei tule ainakaan tällä reseptillä tehtyä toiste. Jotenkin muokattuna, kenties.
    • K-Kuluttajapalvelu
      8 vuotta sitten
      Kiitos kysymyksestä. Ravioleja ei ole tarkoitus keittää, vaan ne levitetään vuokaan suoraan pakkauksesta.
    • NN
      8 vuotta sitten
      Raviolit suoraan paketista, vai keitetäänkö kypsäksi ensin?
    • Hyi
      8 vuotta sitten
      Ei ollut hyvää, kompostiin meni, en suosittele :(