• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Helppo tonnikalalasagne

Helppo tonnikalalasagne
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 381 kcal / annos (290g)

Ainekset

5-6 annosta

Pinnalle

Valmistus

30 - 60 min
  1. Valuta tonnikalat. Hienonna kuoritut sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä. Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi (huuhtaise vedellä ensin tomaattimurskapakkaus), pakkatonnikalat, hienonnetut maustekurkut ja mausteet. Hauduta kannen alla 5-10 minuuttia.
  2. Voitele lasagnevuoka. Kaada vuoan pohjalle tonnikalakastiketta ja levitä päälle lasagnelevyjä. Kaada levyjen päälle tonnikalakastiketta ja juustokeittoa. Täytä näin seuraavakin kerros. Viimeisen lasagnelevykerroksen päälle tulee vain juustokeittoa. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
  3. Paista 200 asteessa noin 35 minuuttia. Anna lasagnen vetäytyä peitettynä noin 15 minuuttia ennen tarjoamista.

Ravintosisältö perannos 290g100 g

  • 381 kcal1 590 kJ
  • Proteiinia21,6 g
  • Hiilihydraatteja29,8 g
  • Rasvaa18,9 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille50