• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Kasvis-raviolipannu

Valmiista ravioleista ja kuullotetuista kasviksista syntyy herkullinen ja nopea arkiruoka. Kasvis-raviolipannu sopii myös kasvissyöjille.
Kasvis-raviolipannu
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-5 annosta
  • alle 30 min
  • 125 kcal / 100 g

Ainekset

4-5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori sipuli, valkosipulinkynnet ja porkkanat. Suikaloi sipuli, valkosipulit ja paprika. Leikkaa porkkanoista ja kesäkurpitsasta pitkiä nauhoja kuorimaveitsen tai juustohöylän avulla. Halutessasi voit halkaista kirsikkatomaatit.
  2. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy paistokasarissa. Kuullota sipulit ja valkosipulit. Lisää kasariin porkkanat, sitten paprikat ja lopuksi kesäkurpitsat. Kuullota, kunnes kasvikset ovat sopivan pehmeitä, eli 3-5 minuuttia. Lisää kirsikkatomaatit, (paahdetut)pinjansiemenet ja basilika. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon valutetut raviolit.

Kategoriat

Ravintosisältö per 100 g

  • 125 kcal523 kJ
  • Proteiinia4,59 g
  • Hiilihydraatteja16,1 g
  • Rasvaa4,66 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille