• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Frikadellipasta

Frikadellit ovat pieniä, italialaisia lihapyöryköitä. Ne kypsennetään pastakastikkeessa ja tarjotaan pastan ja esimerkiksi patongin kanssa.
Frikadellipasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 465 kcal / annos (405g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sekoita korppujauhot ja vesi. Anna turvota hetken aikaa. Lisää jauheliha, muna ja mausteet. Sekoita taikina tasaiseksi ja muotoile vedellä kostutetuin käsin 20 tasakokoista pyörykkää.
  2. Kaada pastakastike paistokasariin ja kuumenna kiehuvaksi. Nostele lihapyörykät kastikkeeseen ja hauduta kannen alla noin 10 minuuttia.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan noin 10 minuuttia. Valuta pasta ja kaada tarjoilukulhoon. Kaada pastan päälle lihapyörykät kastikkeineen. Ripottele pinnalle parmesaaniraaste, kirsikkatomaatit ja runsaasti tuoreita basilikan lehtiä. Tarjoa pasta välittömästi Pirkka Parhaat kiviuunikierrepatongin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 405g100 g

  • 465 kcal1 950 kJ
  • Proteiinia29 g
  • Hiilihydraatteja48 g
  • Rasvaa17 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille