Sitruunainen lohi-perunalaatikkoTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sitruunainen lohi-perunalaatikko

Joulun perunalaatikko toimii hienosti pohjana lohi-perunalaatikolle. Raikas sitruuna ja basilika tuovat vaihtelua jouluruokien jälkeen. Noin 3,55€/annos*

  • 5 annosta
  • yli 60 min

Ainekset

5 annosta

Pinnalle

Valmistus

yli 60 min
  1. Voitele suorakaiteen muotoinen uunivuoka. Jaa 1/2 pussia juustoraastetta molempien perunalaatikoiden päälle ja sekoita. Levitä toinen perunalaatikoista vuoan pohjalle.
  2. Perkaa savukala nahattomaksi ja ruodottomaksi. Revi lohi vuokaan perunalaatikon pinnalle. Lisää päälle basilika, sitruunanmehu ja -kuoriraaste. Rouhi pinnalle mustapippuria.
  3. Levitä päälle toinen perunalaatikko ja ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.
  4. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes juusto on saanut hieman väriä. Voit nostaa vuoan ylätasolle paistamisen loppuvaiheessa, jos haluat pinnasta ruskeamman.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2018. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua