• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Rapeat anjovispalat

Rapeat anjovispalat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 18 annosta
  • alle 30 min
  • 127 kcal / annos (35g)

Ainekset

18 annosta

Voiteluun

    • 1kananmuna

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata lehtitaikinalevyt ja kauli yksi kerrallaan ohuemmiksi noin 9 x 18 cm:n kokoisiksi levyiksi. Jaa levy kuuteen 3 cm leveään palaan esim. pizzaleikkurin avulla.
  2. Nosta kolmelle niistä anjovisfilee ja päälle ohuiksi renkaiksi leikattuja oliiveja. Kostuta kolmen muun palan reunat vedellä pullasudin avulla ja nosta palat täytettyjen päälle. Painele reunat tiukasti kiinni. Täytä näin myös muut levyt.
  3. Paina pizzaleikkurilla tai terävällä veitsellä päälle ristiviilto ja voitele munalla.
  4. Paista anjovispaloja 225 asteessa uunin alatasolla kunnes pinta saa kauniin värin, noin 12-15 min. Tarjoa glögin kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 35g100 g

  • 127 kcal531 kJ
  • Proteiinia2,3 g
  • Hiilihydraatteja9,7 g
  • Rasvaa8,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille