• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Rommi-rusinarahka

Rommi-rusinarahka
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 176 kcal / 100 g

Ainekset

6 annosta
    • 1tlk(2 dl)kuohu- tai vispikermaa
    • 1tlk(200 g)Valio maustettua rahkaa, rommi-rusina
    • 1(n. 200 g)omena (Jonagold tai Royal Gala)

Koristeeksi

    • puolukoita
    • suklaarusinoita
    • mantelilastuja

Valmistus

alle 15 min
  1. Vaahdota kerma ja lisää rahka. Leikkaa kuorittu omena pieniksi kuutioiksi ja sekoita joukkoon.
  2. Annostele rommi-rusinarahka jälkiruokakulhoihin ja koristele puolukoilla, suklaarusinoilla sekä paahdetuilla mantelilastuilla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 176 kcal738 kJ
  • Proteiinia3,09 g
  • Hiilihydraatteja8,88 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille