Puolukkalumi
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
Puolukkalumi nimensä mukaisesti suorastaan sulaa suuhun.
- Gluteeniton
Ainekset
2 | kananmunan valkuaista tai |
1 rkl | sitruunanmehua tai |
1/2 dl | sokeria tai |
2 dl | puolukoita ja/tai puolukkahilloa tai |
Valmistus
alle 15 min
Erottele kananmunan keltuaiset valkuaisista ja vatkaa valkuaiset kulhossa sitruunanmehun kanssa vaahdoksi.
Lisää sokeri ja jatka vatkaamista, kunnes vaahto on niin kovaa, että se pysyy ylösalaisin käännetyssä kulhossa.
Sekoita vaahdon joukkoon varovasti pakastepuolukat ja hillo. Jos käytät pelkkää hilloa, voit vähentää sokerin määrää. Annostele vaahto jälkiruokamaljoihin, koristele puolukoilla ja tarjoa heti.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka Luomu sitruunaHinta n. 0,68/kpl3,99/kg
- Pysyvästi edullinenDansukker Taloussokeri 1kgHinta 1,39/kpl1,39/kg
- Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 gHinta 1,49/kpl4,28/kg
- Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gHinta 1,69/kpl4,14/kg
- Pirkka sitruunaHinta n. 0,47/kpl2,49/kg
- Pirkka sokeri 1 kgHinta 1,25/kpl1,25/kg
- K-Menu sokeri 1kgHinta 0,99/kpl0,99/kg
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,7(45 arviota)
- alle 15 min4,1(16 arviota)
- alle 30 min3,9(58 arviota)
- yli 60 min4,7(38 arviota)
- 30 - 60 min4,2(59 arviota)
- yli 60 min3,9(223 arviota)
- yli 60 min4,1(7 arviota)
- alle 15 min
Arvostele resepti
ka. 3,5 (4 arviota)