Rukiiset kolmioleivät Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Rukiiset kolmioleivät

  • Annosmäärä2 kpl
  • Valmistusaikaalle 15 min
Rukiiset kolmioleivät sopivat vaikkapa eväsretkelle. Kolmioleipien täytteenä on maksapasteijaa, kurkkusalaattia ja paprikaa.

    Ainekset

    2 kpl
    3 viipaletta
     
    ruisvuokaleipää
    tai
     
    voita tai margariinia
    tai
    1 viipale
     
    paprikaa
    tai
     
    Pirkka maksapasteijaa
    tai
     
    tai
     
    salaatinlehtiä
    tai

    Ravintosisältö

    Energia
    343 kJ / 82 kcal
    Rasva
    0,7 g
    josta tyydyttynyttä
    0,1 g
    Hiilihydraatit
    13,8 g
    josta sokereita
    3,5 g
    Proteiini
    2,7 g
    Suola
    0,4 g
    Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

    Valmistus

    alle 15 min

    Voitele leivät. Leikkaa paprikaviipale pieniksi kuutioiksi. Päällystä yksi leipäviipale maksapasteijalla, paprikakuutioilla ja salaatinlehdellä.

    Nosta toinen leipä päälle ja levitä sen päälle sinappikurkkusalaattia ja salaatinlehti. Nosta kolmas leipä voideltu puoli alaspäin kanneksi. Leikkaa leipä kahdeksi kolmioksi.

    Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

    Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

    Valikoima ja hinnat kaupasta
    • Pirkka sinappikurkkusalaatti 360g
      Hinta 2,35/kpl
      6,53/kg
    Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

    Voisit pitää myös näistä

    Arvostele resepti