• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Rukiiset kolmioleivät

Rukiiset kolmioleivät sopivat vaikkapa eväsretkelle. Kolmioleipien täytteenä on maksapasteijaa, kurkkusalaattia ja paprikaa.
Rukiiset kolmioleivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 2 kpl
  • alle 15 min
  • 238 kcal / annos (125g)

Ainekset

2 kpl

Valmistus

alle 15 min
  1. Voitele leivät. Leikkaa paprikaviipale pieniksi kuutioiksi. Päällystä yksi leipäviipale maksapasteijalla, paprikakuutioilla ja salaatinlehdellä.
  2. Nosta toinen leipä päälle ja levitä sen päälle sinappikurkkusalaattia ja salaatinlehti. Nosta kolmas leipä voideltu puoli alaspäin kanneksi. Leikkaa leipä kahdeksi kolmioksi.

Ravintosisältö perannos 125g100 g

  • 238 kcal994 kJ
  • Proteiinia6,5 g
  • Hiilihydraatteja31 g
  • Rasvaa9,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille