
Ruishampurilaiset
Ruishampurilaiset saavat makua valkosipulimajoneesista ja savujuustosta. Sämpylöiden tilalla on käytetty ruispalaleipiä.
6 annostaalle 15 min215 kcal / 100 g
Ainekset
6 annosta
- 6ruispalaleipää
- 6(à 65 g)kypsää jauhelihapihviä
- 1pienisipuli
- 2tomaattia
- jääsalaattia
- 6Pirkka sulatejuustoviipaletta
Valmistus
alle 15 min- Paahda ruispalat halkaisematta, näin leivät säilyvät pehmeinä. Kuumenna pihvit. Viipaloi kuorittu sipuli ohuiksi renkaiksi. Viipaloi myös tomaatit. Huuhdo salaatti.
- Voitele leivät aiolilla. Peitä pohjapalat salaatilla. Nosta päälle pihvi, juustoviipale, sipulia, tomaattia ja sinappikurkkusalaattia. Paina kansi paikoilleen.
Tiesitkö että...
Vinkki! Valmista pihvit itse. Voit myös käyttää viipaloituja lihapullia.Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit
Ravintosisältö per 100 g
- 215 kcal901 kJ
- Proteiinia 9,28 g
- Hiilihydraatteja18 g
- Rasvaa11,4 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi