Persimon-bruschetat
- Annosmäärä14 annosta
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Persimonbruschetat vuohenjuustolla ovat juhlava tarjottava pikkujouluihin tai cocktailjuhliin.
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
14 annosta
1 pkt (300 g) | tai |
2 rkl | oliiviöljyä tai |
1 pkt (200 g) | tai |
1 (180 g) | Pirkka persimon tai |
1/2 dl | tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
2 rkl | tuoretta timjamia hienonnettuna tai |
Valmistus
30 - 60 min
Paista patongit pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä ja leikkaa siivuiksi. Voitele siivut oliiviöljyllä.
Leikkaa vuohenjuusto puolen sentin siivuiksi ja asettele patonkipaloille. Jatka paistamista 10 minuuttia.
Pese persimon ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi. Leikkaa siivut neljään osaan. Jaa siivut patongeille.
Rouhi cashew-pähkinät veitsellä ja ripottele bruschetoille. Viimeistele mustapippurilla ja tuoreella timjamilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,8(20 arviota)
- yli 60 min4,3(23 arviota)
- 30 - 60 min4,2(28 arviota)
- alle 15 min3,2(52 arviota)
- 30 - 60 min4,5(53 arviota)
- 30 - 60 min3,8(5 arviota)
- yli 60 min4,2(48 arviota)
- yli 60 min3,6(7 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,2 (33 arviota)