Persimon-bruschetat
Persimonbruschetat vuohenjuustolla ovat juhlava tarjottava pikkujouluihin tai cocktailjuhliin.
- 14 annosta
- 30 - 60 min
Ainekset
14 annosta
- 1pkt(300 g)Pirkka esipaistettua patonkia
- 2rkloliiviöljyä
- 1pkt(200 g)Pirkka Parhaat vuohenjuustoa
- 1(180 g)Pirkka persimon
- 1/2tlmustapippuria
- 2rkltuoretta timjamia hienonnettuna
Valmistus
30 - 60 min- Paista patongit pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä ja leikkaa siivuiksi. Voitele siivut oliiviöljyllä.
- Leikkaa vuohenjuusto puolen sentin siivuiksi ja asettele patonkipaloille. Jatka paistamista 10 minuuttia.
- Pese persimon ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi. Leikkaa siivut neljään osaan. Jaa siivut patongeille.
- Rouhi cashew-pähkinät veitsellä ja ripottele bruschetoille. Viimeistele mustapippurilla ja tuoreella timjamilla.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi