Persimon-bruschetatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Persimon-bruschetat

Persimonbruschetat vuohenjuustolla ovat juhlava tarjottava pikkujouluihin tai cocktailjuhliin.

  • 14 annosta
  • 30 - 60 min

Ainekset

14 annosta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Paista patongit pakkauksen ohjeen mukaan. Anna jäähtyä ja leikkaa siivuiksi. Voitele siivut oliiviöljyllä.
  2. Leikkaa vuohenjuusto puolen sentin siivuiksi ja asettele patonkipaloille. Jatka paistamista 10 minuuttia.
  3. Pese persimon ja leikkaa se ohuiksi siivuiksi. Leikkaa siivut neljään osaan. Jaa siivut patongeille.
  4. Rouhi cashew-pähkinät veitsellä ja ripottele bruschetoille. Viimeistele mustapippurilla ja tuoreella timjamilla.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 5 arvostelua