Parmesaanilohkoperunat
- Annosmäärä6 annosta
- Valmistusaikaalle 15 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Rapeat parmesaanilohkoperunat maistuvat niin arjessa kuin juhlassa. Tarjoa raikkaan minttujogurttidipin kanssa.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
6 annosta
1 ps (1 kg) | tai |
2 rkl | tai |
1/2 tl | tai |
1/2 tl | mustapippuria tai |
3 dl (65 g) | tai |
Minttu-jogurttidippi | |
---|---|
1/4 dl | tuoretta minttua hienonnettuna tai |
3 dl | tai |
1 rkl | sitruunanmehua tai |
1/2 tl | tai |
1/2 tl | tai |
ripaus | mustapippuria tai |
Valmistus
alle 15 min
Leikkaa pestyt perunat kuorineen lohkoiksi. Sekoita perunoiden joukkoon kulhossa öljy, mausteet sekä parmesaaniraaste.
Levitä perunalohkot uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 225 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Sekoita kaikki jogurttikastikkeen ainekset kulhossa. Nosta jääkaappiin tekeytymään 15 minuutiksi.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöist ä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,3(37 arvostelua)
- alle 15 min3,3(67 arvostelua)
- alle 15 min3,7(3 arvostelua)
- alle 30 min4,2(26 arvostelua)
- alle 15 min3,8(36 arvostelua)
- alle 15 min3,8(205 arvostelua)
- 30 - 60 min4,0(24 arvostelua)
- alle 15 min2,9(10 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (14 arvostelua)