Hyppää sisältöön
Saltvikin silkkipuuroa ja vadelmakastikettaTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Saltvikin silkkipuuroa ja vadelmakastiketta

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kananmunaton
Saltvikin silkkipuuro valmistetaan sämpyläjauhoista ja vadelmainen kastike saa lisämakua mustaherukkamehusta.
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta

Puuro

Vadelmakastike

Ravintosisältö

  • Energia
    259 kJ / 62 kcal
  • Rasva
    0,9 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,5 g
  • Hiilihydraatit
    10,3 g
  • josta sokereita
    6,2 g
  • Proteiini
    2,4 g
  • Suola
    0,3 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista vadelmakastike. Kiehauta vesi ja mehu. Lisää vadelmat ja sokeri. Sekoita 1 dl vettä ja perunajauhot keskenään. Kaada seos ohuena nauhana kuumaan kastikkeeseen. Kuumenna, kunnes seos pulpahtaa. Kaada kastike kannuun jäähtymään ja ripottele pinnalle sokeria.
  2. Kiehauta maito pinnoitetussa kattilassa ja vatkaa joukkoon jauhot. Keitä puuroa noin 5 minuuttia, välillä sekoittaen. Mausta Saltvikin silkkipuuro sokerilla ja suolalla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,5 (6 arviota)