Savukalamousse
Savukalamousse maistuu alkupalana tai cocktailpalana saaristolaisleivän tai ruisnapin päällä. Savukalatahna käy hyvin myös uuniperunan täytteeksi. Tämäkin resepti vain n. 1,75€/annos*.
10 annostaalle 15 min120 kcal / annos (65g)
Ainekset
10 annosta
- 300gruodotonta lämminsavulohta tai
- savusiikaa
- 1rs(180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
- 1rklsitruunanmehua
- 1dltilliä hienonnettuna
- ripausmustapippuria
Lisäksi
Valmistus
alle 15 min- Hienonna ruodoton ja nahaton savukala. Sekoita ranskankerma, tuorejuusto ja sitruunanmehu keskenään. Lisää kala sekä hienonnettu tilli. Mausta mustapippurilla. Maista ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa. Tarjoa savukalatahna tuoreen saaristolaisleivän tai ruisnappien kanssa.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 11/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Pääraaka-aineet
Ravintosisältö per annos 65g100 g
- 120 kcal496 kJ
- Proteiinia 6 g
- Hiilihydraatteja2 g
- Rasvaa9 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
kauanko säilyy tämä mousse
Astrid, säilytyslämpötilasta riippuen moussen säilyvyys on noin 1-2 vrk. Savukalan suositeltava säilytyslämpötila on 0 - +3 °C.
Lisäsin punasipulia, suosittelen
Olipa kerrassaan herkullista! Sain joulukylässä ja teenpä itsekin. Helppo resepti
Erinomaista sekä uuniperunoiden, että saaristolaisleivän kanssa.