• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Skagenröra

Skagenröra on klassinen ruotsalainen rapusalaatti, joka sopii erinomaisesti alkupalaksi saaristolaisleivän kanssa tarjottuna. Tämäkin resepti vain n. 2,00€/annos*.
Skagenröra
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 240 kcal / annos (110g)

Ainekset

6 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta ne. Kuori ja hienonna punasipuli.
  2. Sekoita majoneesi ja ranskankerma keskenään. Lisää joukkoon muut ainekset ja sekoita. Anna makujen tasoittua hetki kylmässä. Tarjoa skagenröra saaristolaisleivän tai uusien perunoiden kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 5/2015. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 110g100 g

  • 240 kcal1 020 kJ
  • Proteiinia9 g
  • Hiilihydraatteja2 g
  • Rasvaa23 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille15