• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Kuharullat

Mehevät kuharullat lempeän yrttisellä tuorejuustotäytteellä maistuvat uusien perunoiden tai perunamuusin kanssa. Kalarullat voit valmistaa myös ahvenfileistä.
Kuharullat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • 30 - 60 min
  • 210 kcal / annos (180g)

Ainekset

4 annosta
    • n. 600gnahattomia kuhafileitä
    • 3/4tlsuolaa
    • 1rs(180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
    • 1tlraastettua sitruunan kuorta
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1dltilliä hienonnettuna
    • 1/2dlruohosipulia hienonnettuna
    • ripausmustapippuria

Liemi

    • 1/2dlvettä
    • 1rklsitruunanmehua
    • 1/2tlsuolaa
    • 1/2tlsokeria

Valmistus

30 - 60 min
  1. Leikkaa kuhafileet graavilohen tapaan noin 1/2 cm:n viipaleiksi terävällä veitsellä. Levitä viipaleet leikkuulaudalle ja ripottele pintaan suola.
  2. Sekoita tuorejuusto ja hienonnetut yrtit kulhossa. Lisää sitruunanmehu ja -kuori. Mausta rouhitulla mustapippurilla.
  3. Lusikoi jokaisen kuhaviipaleen paksumpaan päähän nokare tuorejuustotäytettä. Kääri rulliksi ja nosta uunivuokaan.
  4. Sekoita liemen ainekset ja kaada liemi varovasti kalojen päälle. Peitä vuoka foliolla ja paista 175-asteisen uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Nostele kalarullat pois liemestä tarjoiluastiaan. Tarjoa kuharullat perunamuusin ja raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö perannos 180g100 g

  • 210 kcal879 kJ
  • Proteiinia21 g
  • Hiilihydraatteja3 g
  • Rasvaa13 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille4