Kuharullat
Mehevät kuharullat lempeän yrttisellä tuorejuustotäytteellä maistuvat uusien perunoiden tai perunamuusin kanssa. Kalarullat voit valmistaa myös ahvenfileistä.
- 4 annosta
- 30 - 60 min
- 210 kcal / annos (180g)
Ainekset
4 annosta
- n. 600gnahattomia kuhafileitä
- 3/4tlsuolaa
- 1rs(180 g)Pirkka maustamatonta tuorejuustoa
- 1tlraastettua sitruunan kuorta
- 1rklsitruunanmehua
- 1dltilliä hienonnettuna
- 1/2dlruohosipulia hienonnettuna
- ripausmustapippuria
Liemi
- 1/2dlvettä
- 1rklsitruunanmehua
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlsokeria
Valmistus
30 - 60 min- Leikkaa kuhafileet graavilohen tapaan noin 1/2 cm:n viipaleiksi terävällä veitsellä. Levitä viipaleet leikkuulaudalle ja ripottele pintaan suola.
- Sekoita tuorejuusto ja hienonnetut yrtit kulhossa. Lisää sitruunanmehu ja -kuori. Mausta rouhitulla mustapippurilla.
- Lusikoi jokaisen kuhaviipaleen paksumpaan päähän nokare tuorejuustotäytettä. Kääri rulliksi ja nosta uunivuokaan.
- Sekoita liemen ainekset ja kaada liemi varovasti kalojen päälle. Peitä vuoka foliolla ja paista 175-asteisen uunin keskitasossa noin 30 minuuttia. Nostele kalarullat pois liemestä tarjoiluastiaan. Tarjoa kuharullat perunamuusin ja raikkaan salaatin kanssa.
Kategoriat
Pääraaka-aineet
Ravintosisältö perannos 180g100 g
- 210 kcal879 kJ
- Proteiinia21 g
- Hiilihydraatteja3 g
- Rasvaa13 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi