• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Lohibagelit

Lohibagelit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 167 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta

Kastike

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista kastike. Hienonna sipulit varsineen ja sekoita ne jogurtin joukkoon. Mausta sokerilla, suolalla ja mustapippurilla.
  2. Halkaise bagelit. Paloittele lohi. Kuori ja viipaloi omena. Purista sitruunanmehua omenaviipaleille tummumisen estämiseksi.
  3. Voitele bagelit margariinilla. Täytä bagelit jääsalaatinlehdillä, omenaviipaleilla ja lohella.
  4. Lusikoi kastiketta muutama lusikallinen lohen päälle ja aseta bagelin kansi päälle. Koristele halutessasi hienonnetuilla kevätsipulin varsilla.

Ravintosisältö per 100 g

  • 167 kcal698 kJ
  • Proteiinia7,99 g
  • Hiilihydraatteja20,1 g
  • Rasvaa5,67 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille