• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Katkarapurullat

Katkarapurullat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 24 kpl
  • yli 60 min
  • 72 kcal / annos (40g)

Ainekset

24 kpl

Valmistus

yli 60 min
  1. Sulata katkaravut ja valuta hyvin. Leikkaa huuhdeltu salaatti ja basilika pieneksi silpuksi. Valuta ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit.
  2. Levitä tortillat leikkuulaudalle ja voitele tuorejuustolla. Ripottele täytteeksi katkarapuja, salaattia, basilikaa ja aurinkokuivattua tomaattia. Mausta mustapippurirouheella.
  3. Kääri tortillat tiukoiksi rulliksi. Pane rullat vuokaan vieriviereen ja peitä vuoka muovikelmulla. Tortillat saavat maustua jääkaapissa noin tunnin ajan. Leikkaa tortillat neljään osaan ja pane tarjolle leikkauspinta ylöspäin.

Ravintosisältö perannos 40g100 g

  • 72 kcal301 kJ
  • Proteiinia3 g
  • Hiilihydraatteja8 g
  • Rasvaa3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille