• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Sinihomejuusto-punajuurikeitto ja leipätikut

Maustepippuri ja rosmariini maustavat upean värisen sinihomejuusto-punajuurikeiton. Tarjoa mureiden leipätikkujen kanssa.
Sinihomejuusto-punajuurikeitto ja leipätikut
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 440 kcal / annos (310g)

Ainekset

3 annosta
    • 3-4dlvettä
    • n. 100gAura sinihomejuustoa
    • 4-5kokonaista maustepippuria murskattuna
    • n. 2tltuoretta rosmariinia hienonnettuna
    • (suolaa)
    • (kermaa)

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Valmista ensin leipätikut. Kauli sulanut taikina ohueksi suorakaiteen (20 x 30 cm) muotoiseksi levyksi. Voitele levy sulatetulla maustevoilla tai munalla ja ripottele päälle siemeniä. Leikkaa levy pizzaleikkurilla noin 20 x 2 cm kokoisiksi tikuiksi. Siirrä tikut leivinpaperin päälle pellille ja paista 225 asteessa noin 7 minuuttia.
  2. Kuumenna punajuuri-perunasose ja vesi kattilassa. Lisää paloiteltu sinihomejuusto. Mausta maustepippurilla, rosmariinilla ja tarvittaessa suolalla. Pyöristä makua halutessasi tilkalla kermaa. Tarjoa leipätikkujen kanssa.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 310g100 g

  • 440 kcal1 840 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja37 g
  • Rasvaa28 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu