Härkäpapucarbonara
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Klassikkoannos pasta carbonara saa Beanit® härkäpapumurusta hauskoja, muruisia pilkkuja ja muhkeasti makua. Resepti: Beanit
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
4 annosta
350 g | spagettia tai |
1 pkt (250 g) | tai |
1 rkl | rypsiöljyä tai |
1 dl | kuohu- tai ruokakermaa tai |
2 dl | parmesaania raastettuna tai |
ripaus | suolaa tai |
ripaus | mustapippuria tai |
4 | keltuaista tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 194 kJ / 285 kcal |
Rasva | 9,9 g |
josta tyydyttynyttä | 3,4 g |
Hiilihydraatit | 30,7 g |
josta sokereita | 0,5 g |
Proteiini | 17,3 g |
Suola | 0,6 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
Paista härkäpapumuru rapeaksi pannulla öljyssä. Siirrä hetkeksi sivuun.
Lämmitä kerma pannussa. Lisää puolet parmesaanista ja härkäpapumuru. Mausta suolalla ja pippurilla.
Yhdistä pasta ja härkäpapumurukastike. Ripottele päälle loput parmesaanista. Anna jokaisen syöjän sekoittaa keltuaine pastan joukkoon. Viimeistele halutessasi hienonnetuilla yrteillä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pysyvästi edullinenHärkis 250g maustamaton härkäpapumuruHinta 3,95/kpl15,80/kg