Härkäpapucarbonara
Klassikkoannos pasta carbonara saa Beanit® härkäpapumurusta hauskoja, muruisia pilkkuja ja muhkeasti makua. Resepti: Beanit
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 350gspagettia
- 1pkt(250 g)Beanit härkäpapumurua
- 1rklrypsiöljyä
- 1dlkuohu- tai ruokakermaa
- 2dlparmesaania raastettuna
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- 4keltuaista
Valmistus
alle 30 min- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Paista härkäpapumuru rapeaksi pannulla öljyssä. Siirrä hetkeksi sivuun.
- Lämmitä kerma pannussa. Lisää puolet parmesaanista ja härkäpapumuru. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Yhdistä pasta ja härkäpapumurukastike. Ripottele päälle loput parmesaanista. Anna jokaisen syöjän sekoittaa keltuaine pastan joukkoon. Viimeistele halutessasi hienonnetuilla yrteillä.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Ruokalajit Teemat Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi