HärkäpapucarbonaraReseptin takana kumppani

Härkäpapucarbonara

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Kasvis (lakto-ovo)
Klassikkoannos pasta carbonara saa Beanit® härkäpapumurusta hauskoja, muruisia pilkkuja ja muhkeasti makua. Resepti: Beanit
  • Kasvis (lakto-ovo)

Ainekset

4 annosta
350 g
 
spagettia
tai
1 pkt (250 g)
 
tai
1 rkl
 
rypsiöljyä
tai
1 dl
 
kuohu- tai ruokakermaa
tai
2 dl
 
parmesaania raastettuna
tai
ripaus
 
suolaa
tai
ripaus
 
mustapippuria
tai
4
 
keltuaista
tai

Ravintosisältö

Energia
1 194 kJ / 285 kcal
Rasva
9,9 g
josta tyydyttynyttä
3,4 g
Hiilihydraatit
30,7 g
josta sokereita
0,5 g
Proteiini
17,3 g
Suola
0,6 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
Paista härkäpapumuru rapeaksi pannulla öljyssä. Siirrä hetkeksi sivuun.
Lämmitä kerma pannussa. Lisää puolet parmesaanista ja härkäpapumuru. Mausta suolalla ja pippurilla.
Yhdistä pasta ja härkäpapumurukastike. Ripottele päälle loput parmesaanista. Anna jokaisen syöjän sekoittaa keltuaine pastan joukkoon. Viimeistele halutessasi hienonnetuilla yrteillä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pysyvästi edullinen
    Härkis 250g maustamaton härkäpapumuru
    Hinta 3,95/kpl
    15,80/kg