
Siskonmakkarapasta
Siskonmakkarapasta eli makkaraa, pennepastaa, tomaattimurskaa ja mozzarella-juustoa! Tarjoa pastan kanssa juustoraastetta. Tämäkin resepti testattu K-koekeittiössä.
4 annostaalle 30 min789 kcal / annos (450g)
Ainekset
4 annosta
- 300g(7 dl)Pirkka pennepastaa
Kastike
- 1pkt(300 g)Pirkka siskonmakkaroita
- 1-2rklöljyä
- 1(120 g)sipuli
- 1tlk(500 g)Pirkka tomaattimurskaa
- 2tloreganoa
- 1/2tlsuolaa
- 1/2tlmustapippuria
- ripaussokeria
- (1 dlPirkka ruokakermaa)
Pinnalle
Valmistus
alle 30 min- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.
- Purista siskonmakkaroista pieniä nokareita pannulle ja ruskista ne rasvassa. Hienonna kuorittu sipuli ja lisää se pannulle kuullottumaan.
- Kaada joukkoon tomaattimurska. Mausta oreganolla, suolalla, pippurilla ja sokerilla. Kuumenna kiehuvaksi. (Pyöristä kastikkeen makua halutessasi ruokakermalla.)
- Valuta pasta. Annostele pasta ja kastike lautasille. Tarjoa lisäksi juustoraastetta.
Katso video
Kategoriat
Ravintosisältö per annos 450g100 g
- 789 kcal3 300 kJ
- Proteiinia 28,8 g
- Hiilihydraatteja90,5 g
- Rasvaa34,2 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi
Helppo ja nopea arkiruoka! Maistui tosi hyvältä
Huono resepti