• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Siskonmakkarapasta

Siskonmakkarapasta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 789 kcal / annos (450g)

Ainekset

4 annosta

Kastike

    • 1pkt(400-500 g)siskonmakkaroita
    • 1-2rklöljyä
    • 1(120 g)sipuli
    • 2tloreganoa
    • suolaa
    • mustapippuria
    • sokeria
    • (1 dlPirkka ruokakermaa)

Pinnalle

    • emmental-mozzarellajuustoraastetta

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.
  2. Purista siskonmakkaroista pieniä nokareita pannulle ja ruskista ne rasvassa. Hienonna kuorittu sipuli ja lisää se pannulle kuullottumaan.
  3. Kaada joukkoon tomaattimurska. Mausta oreganolla, suolalla, pippurilla ja sokerilla. Kuumenna kiehuvaksi. (Pyöristä kastikkeen makua halutessasi ruokakermalla.)
  4. Valuta pasta. Annostele pasta ja kastike lautasille. Tarjoa lisäksi juustoraastetta.

Ravintosisältö perannos 450g100 g

  • 789 kcal3 300 kJ
  • Proteiinia28,8 g
  • Hiilihydraatteja90,5 g
  • Rasvaa34,2 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille7