• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pasta all' arrabbiata

Pasta all' arrabbiata
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

4 annosta

Lisäksi

    • parmesaania

Valmistus

alle 30 min
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.
  2. Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulinkynnet. Hienonna myös chili, josta olet poistanut kalvot ja siemenet.
  3. Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä pari minuuttia. Lisää chili ja sekoittele hetki. Kaada pannulle tomaattimurska. Mausta oreganolla, suolalla, pippurilla ja sokerilla. Hauduta kannen alla 15-20 minuuttia
  4. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon. Tarjoa lisäksi raastettua parmesaania. Pasta all`arrabbiata sopii myös lisäkkeeksi esimerkiksi paistetulle broilerille.

Tiesitkö että...

Huom! Chilien tulisuus vaihtelee, joten lisää chiliä ensin vähän ja lisää maun mukaan.

Ravintosisältö per 100 g

  • 165 kcal690 kJ
  • Proteiinia4,86 g
  • Hiilihydraatteja28,2 g
  • Rasvaa3,48 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille11