• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Makkara-papugratiini

Syö sekä edullisesti että hyvin. Tämäkin resepti vain n. 1,55€/annos*.
Makkara-papugratiini
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • alle 30 min
  • 543 kcal / annos (400g)

Ainekset

5 annosta

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori makkara ja leikkaa siihen viiltoja. Leikkaa makkarat halutessasi annospaloiksi.
  2. Huuhdo ja valuta pavut sekä kikherneet. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipuleita rasvassa. Kaada joukkoon tomaattimurska. Huuhdo tölkki vedellä ja kaada pannulle. Mausta oreganolla, chilitahnalla, suolalla, pippurilla ja sokerilla. Kuumenna kiehuvaksi. Kaada papuseos uunivuokaan. Nosta makkarat vuokaan. Ripottele päälle juustoraaste.
  3. Paista 225 asteessa 10-15 minuuttia, kunnes makkara on kuumaa ja juusto on saanut hieman väriä.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 1/2013. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 400g100 g

  • 543 kcal2 270 kJ
  • Proteiinia24,1 g
  • Hiilihydraatteja27,6 g
  • Rasvaa35,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille16