• Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio
  • Sesongit ja teemat
Sokerihuurretut pekaanipähkinätTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Sokerihuurretut pekaanipähkinät

Kardemumman makuiset, rapealla sokerikuorrutuksella päällystetyt pekaanipähkinät valmistuvat helposti lahjaksi tai herkutteluun.

  • alle 15 min

Ainekset

Valmistus

alle 15 min
  1. Kuumenna isossa paistinpannussa tai laakeassa kattilassa sokeri, vesi ja kardemumma, kunnes sokeri on sulanut.
  2. Lisää pekaanipähkinät ja sekoita siirapin joukkoon. Jatka sekoittamista, kunnes sokeri alkaa kiteytyä ja näyttää hiekkamaiselta. Tähän kuluu 8-10 minuuttia.
  3. Siirrä pannu pois levyltä ja kaavi pähkinät leivinpaperin päälle jäähtymään.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua