Sokerihuurretut pekaanipähkinät
Kardemumman makuiset, rapealla sokerikuorrutuksella päällystetyt pekaanipähkinät valmistuvat helposti lahjaksi tai herkutteluun.
- alle 15 min
Ainekset
- 2ps(à 125 g)Pirkka pekaanipähkinöitä
- 1 1/2dlsokeria
- 2 1/2rklvettä
- 1tlkardemummaa
Valmistus
alle 15 min- Kuumenna isossa paistinpannussa tai laakeassa kattilassa sokeri, vesi ja kardemumma, kunnes sokeri on sulanut.
- Lisää pekaanipähkinät ja sekoita siirapin joukkoon. Jatka sekoittamista, kunnes sokeri alkaa kiteytyä ja näyttää hiekkamaiselta. Tähän kuluu 8-10 minuuttia.
- Siirrä pannu pois levyltä ja kaavi pähkinät leivinpaperin päälle jäähtymään.
Kategoriat
Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi