• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Suklaafondue

Suklaafondue
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • n. 4 annosta
  • alle 30 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

n. 4 annosta
    • 200gsuklaata (tummaa tai vaaleaa)
    • 1-2dlkermaa
    • n. 1/2dlhasselpähkinärouhetta

Dipattavaksi

    • esimerkiksi rypäleitä, omenoita,
    • banaaneja, appelsiineja,
    • klementiinejä, mansikoita, pensasmustikoita
    • erilaisia keksejä tms.

Valmistus

alle 30 min
  1. Sulata suklaa miedolla lämmöllä vesihauteessa/mikrossa. Lisää kermaa ja sekoita tasaiseksi. Halutessasi voit lisätä joukkoon hasselpähkinärouhetta.
  2. Siirrä suklaaseos fonduepataan ja pöytään. Pidä lämpimänä, mutta varo pohjaanpalamista. Kasta paloiteltuja hedelmäpaloja, marjoja ja keksejä suklaakastikkeeseen.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille