Kummitusmarengit
- Annosmäärä24 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
Kummitusmarengit ovat Halloweenin hittiherkut! Helpot marengit voit tehdä valmiiksi etukäteen ja koristele ne juuri ennen tarjoamista.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Maidoton
Ainekset
24 annosta
2 | kananmunan valkuaista tai |
1 dl | sokeria tai |
(tummaa suklaata koristeluun) tai |
Ravintosisältö
Energia | 1 491 kJ / 356 kcal |
Rasva | 4,7 g |
josta tyydyttynyttä | 1,2 g |
Hiilihydraatit | 70,9 g |
josta sokereita | 70,9 g |
Proteiini | 6,5 g |
Suola | 0,1 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Vatkaa huoneenlämpöiset valkuaiset kovaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää joukkoon sokeri samalla vatkaten. Vaahdon tulee olla niin kovaa, että se pysyy kulhossa, kun käännät kulhon ylösalaisin.
Pursota valkuaisvaahdosta 24 pientä marenkia pellille leivinpaperin päälle. Paista 125-asteisessa uunissa noin 1 tunti. Jäähdytä kuumalla pellillä tai uunissa, jotta marengeista tulee rapeita.
Piirrä marengeille silmät sulatetulla suklaalla cocktailtikun kärjellä. Näin saat halloweeniin sopivia haamumarenkeja.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Dansukker Taloussokeri 1kgHinta 1,55/kpl1,55/kg
- Plussa-etu −15 %Panda suklaa 145g tumma suklaa RFAPlussa-kortillaEtuhinta 4,50/2 kpl15,52/kgIlman Plussa-korttia 2,65/kpl (18,28/kg)
- Pirkka kananmuna 6 kpl/ 348 gHinta 1,49/kpl4,28/kg
- Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gHinta 1,69/kpl4,14/kg
- Pirkka sokeri 1 kgHinta 1,49/kpl1,49/kg
- K-Menu sokeri 1kgHinta 1,29/kpl1,29/kg
- Plussa-etu −30 %Karl Fazer Tumma Suklaa 47% suklaalevy 200gPlussa-kortillaEtuhinta 6,00/2 kpl15,00/kgIlman Plussa-korttia 4,29/kpl (21,45/kg)
- Plussa-etu −30 %Karl Fazer Taloussuklaalevy 200gPlussa-kortillaEtuhinta 6,00/2 kpl15,00/kgIlman Plussa-korttia 4,29/kpl (21,45/kg)
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(610 arviota)
- 30 - 60 min2,4(19 arviota)
- alle 15 min3,7(39 arviota)
- yli 60 min4,6(75 arviota)
- alle 30 min3,6(21 arviota)
- yli 60 min3,9(31 arviota)
- yli 60 min2,3(3 arviota)
- yli 60 min4,0(4 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,0 (87 arviota)
- Jääkarhu2 vuotta sittenOvat vielä uunissa jäähtymässä mutta näyttävät hyviltä. Värjäsin harmaaksi, pinkiksi, vihreäksi ja jätin osan valkoiseksi. Meni ihan vähän keltuaista, mutta vatkaantui silti erittäin hyvin.🙂
- Ensikertalainen3 vuotta sittenJos kuivattaa marengit uuni raollaan niin pitääkö uunin olla päällä vai laitetaanko uuni pois päältä ja kuivatetaan jälkilämmöllä?
- K-Kuluttajapalvelu3 vuotta sittenEnsikertalainen, paistamisen jälkeen uunista voi katkaista virran, avata luukun ja antaa marenkien vielä kuivua jälkilämmöllä.
- persimon96 vuotta sittenVoisiko kananmunan korvata jollakin muulla koska olemme vegaaneja?
- K-Kuluttajapalvelu6 vuotta sittenpersimon9, reseptiä ei valitettavasti ole testattu ilman kananmunaa, mutta välitän toivetta kananmunattomasta marenkireseptistä eteenpäin.
- Päärynä6 vuotta sittenHelmi
- Vv6 vuotta sittenHyvää
- päärynä7 vuotta sittennamm
- VV7 vuotta sittenHelppo ja nopea resepti. Satuin tekemään tästä määrästä noin 50 pikkiriikkistä haamua - lyhyemmällä paistoajalla onnistui hyvin.
- r7 vuotta sittenMastuu nam nam😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
- eni7 vuotta sittenja Johanna 125 astessa eikä 100 asteessa ei pahalla daa xd👻
- Eni7 vuotta sittenNoin 125 asteessa tullee rappeeta niin ei oo liika pehemosta maistuu tosi hyvvälle lapset tykkää. 😍😍
- Johanna7 vuotta sittenUunin lämpö on liian kova. Sopiva on 100astetta tunti ja tämän jälkeen jälkilämmössä hieman uuni raollaan.