• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Syntisen hyvät suklaamarjat

Syntisen hyvät suklaamarjat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 6 annosta
  • alle 15 min
  • 415 kcal / annos (200g)

Ainekset

6 annosta
    • n. 1 1/2ltuoreita marjoja (mansikoita, mustikoita,
    • vadelmia, kirsikoita, herukoita)
    • 2tlk(à 2 dl)Pirkka vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
    • 150gtaloussuklaata

Koristeeksi

    • marjoja

Valmistus

alle 15 min
  1. Varaa marjoista jokaista laatua muutama kappale annosten koristeeksi. Jätä mansikoihin ja kirsikoihin kannat ja herukkatertut kokonaisiksi. Perkaa loput marjoista, paloittele ja poista kivet tarvittaessa.
  2. Jaa marjat tasaisesti jälkiruokamaljoihin tai glögilaseihin.
  3. Kuumenna vaniljakastike pienessä pinnoitetussa kasarissa kuumaksi. Ota pois liedeltä ja lisää suklaa paloiteltuna. Sekoita, kunnes suklaa on täysin liuennut. Kaada suklaakastike marjojen päälle.
  4. Koristele annokset ja nosta jääkaappiin jäähtymään.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 415 kcal1 740 kJ
  • Proteiinia5 g
  • Hiilihydraatteja33 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille