• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Täytetyt ananakset

Täytetyt ananakset
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 30 - 60 min
  • 80,1 kcal / 100 g

Ainekset

    • 2Pirkka Reilun Kaupan ananasta
    • 150gPirkka saunapalvikinkkua
    • 125gPirkka sinihomejuustoa
    • 1tlrosee- ja/tai viherpippureita

Pinnalle

    • 2dlPirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Halkaise ananakset pituussuunnassa kahtia. Koverra hedelmäliha, poista kova kanta ja kuutioi hedelmäliha. Suikaloi tai kuutioi kinkku ja paloittele sinihomejuusto.
  2. Sekoita ananaspalat, kinkku ja sinihomejuusto keskenään. Mausta seos huhmaressa hienonnetuilla pippureilla. Täytä seoksella ananaksen puolikkaat.
  3. Ripottele pinnalle juustoraaste ja gratinoi 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa lisäksi patonkia.

Ravintosisältö per 100 g

  • 80,1 kcal335 kJ
  • Proteiinia3,77 g
  • Hiilihydraatteja9,59 g
  • Rasvaa3,09 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille