Nizzalainen leipä
- Annosmäärä4 kpl
- Valmistusaikaalle 30 min
- Laktoositon
- Maidoton
Pan bagnat on eteläranskalainen eväsleipä, joka on tuttu näky Nizzan kaduilla. Reilusti täytetyt tonnikalaleivät maistuvat lounaaksi kesäisenä päivänä.
- Laktoositon
- Maidoton
Ainekset
4 kpl
- 4 isoa sämpylää
- 1 tlk (200 g/150 g) Pirkka tonnikalaa öljyssä, MSC
- 1–2 rkl Pirkka ekstra-neitsytoliiviöljyä
- 4 jääsalaatinlehteä
- 2 keitettyä kananmunaa viipaloituna
- ripaus suolaa
- 2 (200 g) tomaattia
- 100 g kurkkua
- 1 (50 g) pieni punasipuli
- n. 1/2 dl Pirkka Parhaat kalamataoliiveja (kivettömiä)
- n. 1/2 rkl valkoista tai tummaa balsamiviinietikkaa
- ripaus mustapippuria
Ravintosisältö
- Energia563 kJ / 135 kcal
- Rasva6 g
- josta tyydyttynyttä0,9 g
- Hiilihydraatit11,5 g
- josta sokereita1,9 g
- Proteiini7,8 g
- Suola0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
alle 30 min
- Halkaise sämpylät. Valuta tonnikala. Sivele leiville oliiviöljyä.
- Täytä leivät jääsalaatilla, tonnikalalla sekä suolalla maustetuilla kananmunilla. Lisää tomaatti- ja kurkkuviipaleet, punasipulirenkaat ja oliivit.
- Valuta leiville etikkaa ja halutessasi oliiviöljyä. Mausta mustapippurilla ja tarjoa heti.
Vinkki! Lisää leipien väliin halutessasi majoneesia.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Plussa-etu −11 %Plussa-kortillaEtuhinta 5,30/3 kpl11,78/kgIlman Plussa-korttia 1,99/kpl (13,27/kg)
- Plussa-etu −8 %Plussa-kortillaEtuhinta 3,20/2 kpl13,33/kgIlman Plussa-korttia 1,75/kpl (14,58/kg)
- Pysyvästi edullinen
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min3,8(24 arviota)
- alle 30 min3,8(17 arviota)
- Arkiston aarrealle 30 min3,6(24 arviota)
- alle 15 min3,9(131 arviota)
- alle 15 min4,7(3 arviota)
- alle 30 min4,1(49 arviota)
- alle 30 min4,3(30 arviota)
- alle 30 min4,7(16 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,4 (16 arviota)
- Lämmin leipä3 vuotta sittenLämpimänä leipä maistuu parhaiten <3