Hyppää sisältöön
Nizzalainen leipäTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Nizzalainen leipä

  • Annosmäärä4 kpl
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
Pan bagnat on eteläranskalainen eväsleipä, joka on tuttu näky Nizzan kaduilla. Reilusti täytetyt tonnikalaleivät maistuvat lounaaksi kesäisenä päivänä.
  • Laktoositon
  • Maidoton

Ainekset

4 kpl

Ravintosisältö

  • Energia
    563 kJ / 135 kcal
  • Rasva
    6 g
  • josta tyydyttynyttä
    0,9 g
  • Hiilihydraatit
    11,5 g
  • josta sokereita
    1,9 g
  • Proteiini
    7,8 g
  • Suola
    0,8 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min
  1. Halkaise sämpylät. Valuta tonnikala. Sivele leiville oliiviöljyä.
  2. Täytä leivät jääsalaatilla, tonnikalalla sekä suolalla maustetuilla kananmunilla. Lisää tomaatti- ja kurkkuviipaleet, punasipulirenkaat ja oliivit.
  3. Valuta leiville etikkaa ja halutessasi oliiviöljyä. Mausta mustapippurilla ja tarjoa heti.
Vinkki! Lisää leipien väliin halutessasi majoneesia.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,4 (16 arviota)

  • Lämmin leipä
    3 vuotta sitten
    Lämpimänä leipä maistuu parhaiten <3