Keihästäjän patonki
- Annosmäärä3 annosta
- Valmistusaikaalle 30 min
Katkarapu täytteiset patongit maistuvat lapsille aamu-, väli- ja iltapalaksi.
Ainekset
3 annosta
1 pkt (2 kpl) | tai |
lehtisalaattia tai | |
kurkkua tai | |
3 | pitkää, puista varrastikkua tai |
Levite | |
---|---|
100 g | tai |
1/2 ps (à 180 g) | tai |
1/2 dl | tilliä hienonnettuna tai |
1/2 tl | sokeria tai |
Valmistus
alle 30 min
Paista patongit pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista täyte sekoittamalla keskenään tuorejuusto, sulatetut ja hienonnetut katkaravut ja tilli sekä sokeri.
Halkaise patongit niin, että ne jäävät toisesta reunasta yhteen. Levitä patongeille reilusti täytettä sekä päälle lehtisalaattia ja kurkkuviipaleita.
Paina patongin puolikkaat tiiviisti vastakkain ja viipaloi patongit n. 3 cm viipaleiksi. Pujota patonkiviipaleet varrastikkuihin.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- alle 30 min4,4(14 arvostelua)
- alle 30 min3,9(9 arvostelua)
- alle 15 min5,0(1 arvostelu)
- alle 30 min3,6(13 arvostelua)
- alle 30 min4,7(3 arvostelua)
- alle 30 min1,0(3 arvostelua)
- alle 30 min3,7(6 arvostelua)
- alle 30 min2,7(3 arvostelua)
Arvostele resepti
ka. 2,5 (2 arvostelua)