• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Keihästäjän patonki

Keihästäjän patonki
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 3 annosta
  • alle 30 min
  • 225 kcal / 100 g

Ainekset

3 annosta

Levite

    • 100gPirkka maustamatonta tuorejuustoa
    • 1/2dltilliä hienonnettuna
    • 1/2tlsokeria

Valmistus

alle 30 min
  1. Paista patongit pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista täyte sekoittamalla keskenään tuorejuusto, sulatetut ja hienonnetut katkaravut ja tilli sekä sokeri.
  2. Halkaise patongit niin, että ne jäävät toisesta reunasta yhteen. Levitä patongeille reilusti täytettä sekä päälle lehtisalaattia ja kurkkuviipaleita.
  3. Paina patongin puolikkaat tiiviisti vastakkain ja viipaloi patongit n. 3 cm viipaleiksi. Pujota patonkiviipaleet varrastikkuihin.

Ravintosisältö per 100 g

  • 225 kcal940 kJ
  • Proteiinia8,78 g
  • Hiilihydraatteja31,3 g
  • Rasvaa6,84 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 2 arvostelua