• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Tuliset tonnikalalohkoperunat

Tuliset tonnikalalohkoperunat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4-6 annosta
  • 30 - 60 min
  • 96,6 kcal / 100 g

Ainekset

4-6 annosta
    • 1kgPirkka perunoita (keltainen tai punainen pussi)
    • 2(250 g)sipulia
    • 1/2dlPirkka makeaa chilikastiketta
    • 1rklöljyä
    • mustapippuria
    • 2tomaattia
    • 1tlk(185 g)Pirkka tonnikalaa chilikastikkeessa
    • 2dl(100 g)Pirkka emmental-mozzarellajuustoraastetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Pese perunat huolellisesti. Leikkaa perunat kuorineen lohkoiksi. Kuori ja lohko sipulit. Sekoita chilikastike, öljy ja pippuri kulhossa peruna- ja sipulilohkojen kanssa. Levitä lohkot uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 200-asteessa noin 30 minuuttia.
  2. Siirrä kypsät perunat ja sipulit uunivuokaan. Levitä päälle valutettu tonnikala, lohkotut tomaatit ja juustoraaste. Kuorruta 250-asteessa noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 96,6 kcal404 kJ
  • Proteiinia4,1 g
  • Hiilihydraatteja11,7 g
  • Rasvaa3,55 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille