Tyrni-valkosuklaapannacotta
Tyrni-valkosuklaapannacotta tehdään ilman liivatetta. Valkosuklaa hyydyttää seoksen samettisen pehmeäksi.
- 5 annosta
- yli 60 min
- 237 kcal / annos (70g)
Ainekset
5 annosta
- 1tlk(2 dl)Pirkka laktoositonta vispikermaa
- 1-2rklsokeria
- 3/4dltyrnitäysmehua
Koristeeksi
- kermavaahtoa
- tyrnimarjoja tai granaattiomenan siemeniä
Valmistus
yli 60 min- Kiehauta kerma ja sokeri kattilassa. Siirrä kattila pois levyltä.
- Paloittele suklaa kattilaan. Sekoita tasaiseksi.
- Sekoita hieman jäähtyneeseen kermaseokseen tyrnitäysmehu. Jaa seos annoslaseihin. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele annokset esimerkiksi kermavaahdolla ja tyrnimarjoilla tai granaattiomenan siemenillä.
Kategoriat
Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per annos 70g100 g
- 237 kcal990 kJ
- Proteiinia 1,53 g
- Hiilihydraatteja16,5 g
- Rasvaa18,1 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Jännä juttu mutta kun laittaa tuota tyrnitäysmehua, niin seoksen tuoksu muuttuu hyvin pitkään kypsyneen juuston tuoksulle, jopa ripauksella parmesaania. Toivottavasti yön yli hyydyttyä tuoksuu miedommin ja granaattiomena korjaa tilanteen mutta periksi ei anneta ja maistetaan rohkeasti uusia makuja.