• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Tyrni-valkosuklaapannacotta

Tyrni-valkosuklaapannacotta tehdään ilman liivatetta. Valkosuklaa hyydyttää seoksen samettisen pehmeäksi.
Tyrni-valkosuklaapannacotta
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5 annosta
  • yli 60 min
  • 237 kcal / annos (70g)

Ainekset

5 annosta

Koristeeksi

    • kermavaahtoa
    • tyrnimarjoja tai granaattiomenan siemeniä

Valmistus

yli 60 min
  1. Kiehauta kerma ja sokeri kattilassa. Siirrä kattila pois levyltä.
  2. Paloittele suklaa kattilaan. Sekoita tasaiseksi.
  3. Sekoita hieman jäähtyneeseen kermaseokseen tyrnitäysmehu. Jaa seos annoslaseihin. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele annokset esimerkiksi kermavaahdolla ja tyrnimarjoilla tai granaattiomenan siemenillä.

Kategoriat

Ravintosisältö perannos 70g100 g

  • 237 kcal990 kJ
  • Proteiinia1,53 g
  • Hiilihydraatteja16,5 g
  • Rasvaa18,1 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 22 arvostelua