VälipalapatukatTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Välipalapatukat

Tee itse maukkaat ja terveelliset välipalapatukat helposti ja nopeasti!

  • 8 kpl
  • alle 15 min

Ainekset

8 kpl

Valmistus

alle 15 min
  1. Tarkista, ettei taateleissa ole kiviä. Pane kaikki ainekset monitoimikoneen kulhoon tai tehosekoittimeen. Käynnistä kone ja soseuta, kunnes saat karkeahkon massan.
  2. Ota kulhosta pieni määrä massaa ja kokeile, että saat muotoiltua siitä käsin pienen pallon. Jos massa tuntuu liian irtonaiselta, lisää tilkka vettä ja soseuta hieman lisää.
  3. Painele massa noin 1 1/2 cm paksuksi levyksi ja leikkaa se kahdeksaan osaan. Muotoile paloja vielä tarvittaessa käsin. Kääri patukat tuorekelmuun tai nosta tiiviskantiseen pakastusrasiaan. Säilytä patukoita jääkaapissa. Voit myös pakastaa ne.

Tiesitkö että...

Vinkki! Voit muotoilla välipalapatukat myös pieniksi palloiksi.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 3 arvostelua