Mahtavat myslipatukat
Myslipatukoita voi tehdä myös itse, ja tällä reseptillä se onnistuu lapseltakin! Herkkupatukoista riittää eväät moneksi päiväksi.
- 16 kpl
- 30 - 60 min
Ainekset
16 kpl
- 1 1/2dlpähkinöitä (esim. pekaani ja cashew)
- 2dlkuivattuja hedelmiä (esim. rusinoita, karpaloita, aprikoosia pilkottuna)
- 1/2dlrypsiöljyä
- 2rklhunajaa
- 2kananmunaa
Valmistus
30 - 60 min- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Levitä pähkinät leikkuulaudalle ja painele ne murskaksi kattilan pohjalla. Laita pähkinät kulhoon.
- Leikkaa kuivatut hedelmät hieman pienemmäksi saksilla, rusinat voit käyttää kokonaisina. Laita kulhoon.
- Lisää kaurahiutaleet, rypsiöljy, hunaja ja kananmunat kulhoon. Sekoita ainekset kädellä.
- Rypistä leivinpaperi ja levitä uunivuokaan. Rypistämällä paperi pysyy hyvin paikallaan. Painele myslipatukkataikina vuokaan tasaiseksi levyksi.
- Laita vuoka uunin keskitasoon ja paista noin 15 minuuttia, kunnes pinta on hieman ruskistunut. Siivoa jäljet myslipatukoiden kypsyessä!
- Ota myslilevy uunista ja anna jäähtyä 20 minuuttia.
- Nosta myslilevy leikkuulaudalle leivinpaperin avulla. Leikkaa se 16 palaan. Valmista!
Tiesitkö että...
Resepti löytyy myös lasten kokkaussovelluksesta, Carrot Kitchen Appista, jonka voit ladata puhelimesi sovelluskaupasta!Kategoriat
Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi