Välipalapita
Välipalapita täytetään muun muassa vihanneksilla, sylatejuustolla sekä kinkulla- Voit myös varioida täytteet makusi mukaan!
1 annostaalle 15 min177 kcal / 100 g
Ainekset
1 annosta
- 2pikkupitaleipää
- salaattia esim. tammenlehti, rucola
- 1viipalePirkka sulatejuustoa
- 1viipalePirkka keittokinkkua
- 2-4viipalettatomaattia
- 2viipalettavihreää paprikaa
- tuoretta basilikaa
Valmistus
alle 15 min- Paahda pitaleivät leivänpaahtimessa. Halkaise ne. Sekoita tuorejuuston joukkoon pesto ja voitele halkaisupinnat seoksella. Leikkaa sulatejuusto- ja kinkkuviipaleet puoliksi. Päällystä leivät salaatilla, juustolla, kinkulla ja tomaatti- sekä paprikaviipaleilla. Ripottele täytteiden pinnalle silputtua basilikaa. Nosta toiset puolikkaat leivistä kansiksi.
Kategoriat
Ruokalajit
Ravintosisältö per 100 g
- 177 kcal741 kJ
- Proteiinia 6,34 g
- Hiilihydraatteja25,1 g
- Rasvaa6,14 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi