• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Välipalapita

Välipalapita
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 1 annosta
  • alle 15 min
  • 177 kcal / 100 g

Ainekset

1 annosta

Valmistus

alle 15 min
  1. Paahda pitaleivät leivänpaahtimessa. Halkaise ne. Sekoita tuorejuuston joukkoon pesto ja voitele halkaisupinnat seoksella. Leikkaa sulatejuusto- ja kinkkuviipaleet puoliksi. Päällystä leivät salaatilla, juustolla, kinkulla ja tomaatti- sekä paprikaviipaleilla. Ripottele täytteiden pinnalle silputtua basilikaa. Nosta toiset puolikkaat leivistä kansiksi.

Ravintosisältö per 100 g

  • 177 kcal741 kJ
  • Proteiinia6,34 g
  • Hiilihydraatteja25,1 g
  • Rasvaa6,14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu