• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Täytetyt ruisleivät

Täytetyt ruisleivät maistuvat monelle aamu- tai iltapalaksi. Leivät on myös helppo pakata mukaan evääksi.
Täytetyt ruisleivät
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 15 min
  • 0 kcal / 100 g

Ainekset

4 annosta
    • 4kplpyöreää ruisleipää (esim. Reissumies)
    • Pirkka margariinia, 60 %
    • ruukku- tai lehtisalaattia
    • 8Pirkka sulatejuustoviipaletta
    • paprikaa suikaleina

Valmistus

alle 15 min
  1. Paahda ruisleivät leivänpaahtimessa ja voitele molemmat puolet rasvalla.
  2. Peitä huuhdotuilla, valutetuilla salaatinlehdillä ja nosta päälle juustoviipaleet.
  3. Suikaloi pohjapuolen päälle paprikaa ja nosta toinen puoli päälle. Nauti keiton lisäkkeenä tai välipalana.

Ravintosisältö per 100 g

  • 0 kcal kJ
  • Proteiinia g
  • Hiilihydraatteja g
  • Rasvaa g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille