• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Valkosuklaarusinat

Valkosuklaarusinat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • alle 30 min
  • 403 kcal / 100 g

Ainekset

    • 100gvalkoista suklaata (Fazer)
    • 2dlrusinoita

Valmistus

alle 30 min
  1. Paloittele suklaa kulhoon. Sulata suklaa pakkauksen ohjeen mukaan mikroaaltouunissa. Sekoita rusinat sulan suklaan joukkoon. Jaa vaklosuklaarusinat pieniin annosvuokiin tai levitä seos leivinpaperille. Leivinpaperilla kovettuneesta levystä voi murtaa hauskoja nokareita. Säilytä valkosuklaarusinat huoneenlämmmössä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 403 kcal1 690 kJ
  • Proteiinia5,35 g
  • Hiilihydraatteja57,8 g
  • Rasvaa15,7 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille1