Hedelmäinen joulusuklaa
Valmista joulun kahvipöytään helppoja ja hedelmäisiä joulusuklaita.
30 - 60 min454 kcal / 100 g
Ainekset
- 100gFazer taloussuklaata
- 25gkookosrasvaa
- 3/4dlkuivattuja aprikooseja
- 3/4dlrusinoita
- 1/2dlmantelirouhetta
Valmistus
30 - 60 min- Sulata suklaa ja kookosrasva vesihauteessa. Lisää seokseen rusinat, mantelirouhe ja pieniksi paloiksi leikatut aprikoosit.
- Vuoraa neliön muotoinen astia leivinpaperilla ja kaada suklaaseos astiaan. Anna jähmettyä kylmässä.
- Leikkaa neliöiksi. Asettele suklaat pieneen koriin, jossa on kakkupaperi. Anna joululahjaksi ystävällesi tai tarjoa makeana palana.
Kategoriat
Leivonta ja jälkiruoat Pääraaka-aineet Sesongit Erityisruokavaliot
Ravintosisältö per 100 g
- 454 kcal1 900 kJ
- Proteiinia 5,7 g
- Hiilihydraatteja41,6 g
- Rasvaa29 g
Lisätietoa reseptistä
Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.
Kommentoi