• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Hedelmäinen joulusuklaa

Hedelmäinen joulusuklaa
Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Ainekset

    • 100gtaloussuklaata
    • 25gkookosrasvaa
    • 3/4dlkuivattuja aprikooseja
    • 3/4dlrusinoita
    • 1/2dlmantelirouhetta

Valmistus

30 - 60 min
  1. Sulata suklaa ja kookosrasva vesihauteessa. Lisää seokseen rusinat, mantelirouhe ja pieniksi paloiksi leikatut aprikoosit.
  2. Vuoraa neliön muotoinen astia leivinpaperilla ja kaada suklaaseos astiaan. Anna jähmettyä kylmässä.
  3. Leikkaa neliöiksi. Asettele suklaat pieneen koriin, jossa on kakkupaperi. Anna joululahjaksi ystävällesi tai tarjoa makeana palana.

Ravintosisältö per 100 g

  • 454 kcal1 900 kJ
  • Proteiinia5,7 g
  • Hiilihydraatteja41,6 g
  • Rasvaa29 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille