Vesimeloni-juustosalaatti
Vesimeloni-juustosalaatti on herkullinen alkuruoka, mutta sopii myös tarjottavaksi lämpimän ruoan lisäkkeenä.
4 annostaalle 15 min
Ainekset
4 annosta
- 1ruukkuPirkka jääsalaattia
- 1psPirkka rucolaa
- 1/2(185 g)kurkkua
- 500gvesimelonia
- n. 1dl(80 g)Pirkka Grana Padano -juustolastuja
- 1/2ruukkuaPirkka basilikaa (tuore)
Valmistus
alle 15 min- Sekoita huuhdottu ja revitty jääsalaatti ja rucola keskenään. Halkaise kurkku pitkittäin, leikkaa vielä kahtia ja viipaloi. Kuutioi vesimeloni. Sekoita kurkut ja vesimelonit salaatin joukkoon.
- Paahda pinjansiemenet kevyesti kuivalla pannulla. Lisää salaatin pinnalle pinjansiemenet, juustolastut sekä basilikan lehdet. Tarjoa halutessasi lisäksi balsamietikkakastiketta.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Ruokalajit Erityisruokavaliot
Kokeile myös
- alle 15 min4,0(51 arvostelua)
- alle 15 min4,7(6 arvostelua)
- alle 15 min1,7(6 arvostelua)
Kommentoi