Hyppää sisältöön
Juhlava lohicarpacciosalaatti Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Juhlava lohicarpacciosalaatti

  • Annosmäärä5–6 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Juhlava lohicarpacciosalaatti sopii alkuruoaksi tai noutopöydän tarjottavaksi.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

5–6 annosta
  • 300 g Pirkka graavikirjolohta tai -lohta viipaleina

Marinadi

Lisäksi

Ravintosisältö

  • Energia
    759 kJ / 182 kcal
  • Rasva
    14,2 g
  • josta tyydyttynyttä
    2,6 g
  • Hiilihydraatit
    1,9 g
  • josta sokereita
    1,1 g
  • Proteiini
    10,1 g
  • Suola
    0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita marinadin ainekset keskenään, roseepippurit huhmaressa murskattuina. Levitä kalaviipaleet laakealle vadille. Voit puolittaa viipaleet halutessasi. Kaada päälle marinadi. Peitä vati kelmulla ja nosta kylmään maustumaan 1–2 tunniksi.
  2. Revi huuhdotut ja kuivatut jääsalaatin lehdet tarjoiluvadille. Puolita tai lohko kirsikkatomaatit. Nostele salaatille kirjolohiviipaleet marinadeineen. Ripottele pinnalle kirsikkatomaatteja, pinjansiemeniä, juustolastuja ja rucolaa.
Vinkki! Käytä hedelmäistä oliiviöljyä. Voit myös miedontaa oliiviöljyn makua korvaamalla osan öljystä rypsiöljyllä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,0 (3 arviota)