Juhlava lohicarpacciosalaatti
- Annosmäärä5–6 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Juhlava lohicarpacciosalaatti sopii alkuruoaksi tai noutopöydän tarjottavaksi.
- Laktoositon
- Gluteeniton
- Maidoton
- Kananmunaton
Ainekset
5–6 annosta
300 g | Pirkka graavikirjolohta tai -lohta viipaleina tai |
Marinadi | |
---|---|
1/2 dl | sitruunanmehua tai |
3 rkl | tai |
1 | sitruunan raastettu kuori tai |
1 tl | roseepippureita tai |
Lisäksi | |
1 ps (100 g) | jääsalaattia tai |
1/2 rs (à 250 g) | Pirkka kirsikkatomaatteja tai |
3/4 dl | tai |
n. 50 g | tai |
1 ruukku | rucolaa tai |
Ravintosisältö
Energia | 759 kJ / 182 kcal |
Rasva | 14,2 g |
josta tyydyttynyttä | 2,6 g |
Hiilihydraatit | 1,9 g |
josta sokereita | 1,1 g |
Proteiini | 10,1 g |
Suola | 0,9 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Sekoita marinadin ainekset keskenään, roseepippurit huhmaressa murskattuina. Levitä kalaviipaleet laakealle vadille. Voit puolittaa viipaleet halutessasi. Kaada päälle marinadi. Peitä vati kelmulla ja nosta kylmään maustumaan 1–2 tunniksi.
Revi huuhdotut ja kuivatut jääsalaatin lehdet tarjoiluvadille. Puolita tai lohko kirsikkatomaatit. Nostele salaatille kirjolohiviipaleet marinadeineen. Ripottele pinnalle kirsikkatomaatteja, pinjansiemeniä, juustolastuja ja rucolaa.
Vinkki! Käytä hedelmäistä oliiviöljyä. Voit myös miedontaa oliiviöljyn makua korvaamalla osan öljystä rypsiöljyllä.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta