Juhlava lohicarpacciosalaatti Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Juhlava lohicarpacciosalaatti

  • Annosmäärä5–6 annosta
  • Valmistusaikayli 60 min
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton
Juhlava lohicarpacciosalaatti sopii alkuruoaksi tai noutopöydän tarjottavaksi.
  • Laktoositon
  • Gluteeniton
  • Maidoton
  • Kananmunaton

Ainekset

5–6 annosta
300 g
 
Pirkka graavikirjolohta tai -lohta viipaleina
tai

Marinadi

1/2 dl
 
sitruunanmehua
tai
3 rkl
 
tai
1
 
sitruunan raastettu kuori
tai
1 tl
 
roseepippureita
tai

Lisäksi

1 ps (100 g)
 
jääsalaattia
tai
1/2 rs (à 250 g)
 
Pirkka kirsikkatomaatteja
tai
3/4 dl
 
tai
n. 50 g
 
tai
1 ruukku
 
rucolaa
tai

Ravintosisältö

Energia
759 kJ / 182 kcal
Rasva
14,2 g
josta tyydyttynyttä
2,6 g
Hiilihydraatit
1,9 g
josta sokereita
1,1 g
Proteiini
10,1 g
Suola
0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

yli 60 min

Sekoita marinadin ainekset keskenään, roseepippurit huhmaressa murskattuina. Levitä kalaviipaleet laakealle vadille. Voit puolittaa viipaleet halutessasi. Kaada päälle marinadi. Peitä vati kelmulla ja nosta kylmään maustumaan 1–2 tunniksi.

Revi huuhdotut ja kuivatut jääsalaatin lehdet tarjoiluvadille. Puolita tai lohko kirsikkatomaatit. Nostele salaatille kirjolohiviipaleet marinadeineen. Ripottele pinnalle kirsikkatomaatteja, pinjansiemeniä, juustolastuja ja rucolaa.

Vinkki! Käytä hedelmäistä oliiviöljyä. Voit myös miedontaa oliiviöljyn makua korvaamalla osan öljystä rypsiöljyllä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Hätälä graavattua Norjan lohta fileesiivuina 150 g
    Hinta 8,99/kpl
    59,93/kg
  • Pirkka Parhaat kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy 500ml
    Hinta 10,50/kpl
    21,00/l
  • Pirkka roseepippuri 12g kokonainen
    Hinta 1,35/kpl