• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Juhlava lohicarpacciosalaatti

Juhlava lohicarpacciosalaatti sopii alkuruoaksi tai noutopöydän tarjottavaksi.
Juhlava lohicarpacciosalaatti
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 5-6 annosta
  • yli 60 min
  • 181 kcal / 100 g

Ainekset

5-6 annosta
    • 300gPirkka graavikirjolohta tai -lohta viipaleina

Marinadi

Lisäksi

Valmistus

yli 60 min
  1. Sekoita marinadin ainekset keskenään, roseepippurit huhmaressa murskattuina. Levitä kalaviipaleet laakealle vadille. Voit puolittaa viipaleet halutessasi. Kaada päälle marinadi. Peitä vati kelmulla ja nosta kylmään maustumaan 1-2 tunniksi.
  2. Revi huuhdotut ja kuivatut jääsalaatin lehdet tarjoiluvadille. Puolita tai lohko kirsikkatomaatit. Nostele salaatille kirjolohiviipaleet marinadeineen. Ripottele pinnalle kirsikkatomaatteja, pinjansiemeniä, juustolastuja ja rucolaa.

Tiesitkö että...

Vinkki! Käytä hedelmäistä oliiviöljyä. Voit myös miedontaa oliiviöljyn makua korvaamalla osan öljystä rypsiöljyllä.

Ravintosisältö per 100 g

  • 181 kcal755 kJ
  • Proteiinia10,3 g
  • Hiilihydraatteja1,75 g
  • Rasvaa14,3 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille