Viikunatortut
- Annosmäärä18 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Voit valmistaa viikunatortut helposti myös valmiista voitaikinasta!
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
18 kpl
1/2 annosta | itse tehtyä voitaikinaa (ks. resepti Voitaikina) tai |
1 | kananmuna tai |
1 rs (180 g) | tai |
tomusokeria tai | |
n. 1 dl | tai |
3 (120 g) | tuoretta viikunaa viipaloituna tai |
Valmistus
30 - 60 min
Kauli voitaikina jauhotetulla alustalla noin 27 x 27 cm:n kokoiseksi neliönmuotoiseksi levyksi. Leikkaa levystä 9 pienempää neliötä (9 x 9 cm) ja leikkaa nämä vielä kulmittain kolmioiksi.
Voitele reunat kananmunalla ja lusikoi nokare tuorejuustoa kunkin tortun keskelle. Paista 250-asteessa 8–12 minuuttia. Siivilöi jäähtyneiden torttujen pinnalle tomusokeria. Lisää tuorejuuston päälle kirsikkahilloa ja koristele tuoreilla viikunoilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.
Voisit pitää myös näistä
- yli 60 min3,8(64 arviota)
- 30 - 60 min3,2(85 arviota)
- yli 60 min4,5(865 arviota)
- yli 60 min3,6(30 arviota)
- yli 60 min4,6(591 arviota)
- 30 - 60 min4,1(42 arviota)
- yli 60 min4,3(90 arviota)
- 30 - 60 min4,3(15 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,5 (13 arviota)