Viikunatortut
- Annosmäärä18 kpl
- Valmistusaika30 - 60 min
- Kasvis (lakto-ovo)
Voit valmistaa viikunatortut helposti myös valmiista voitaikinasta!
- Kasvis (lakto-ovo)
Ainekset
18 kpl
- 1/2 annosta itse tehtyä voitaikinaa (ks. resepti Voitaikina)
- 1 kananmuna
- 1 rs (180 g) Pirkka laktoositonta vaniljatuorejuustoa
- tomusokeria
- n. 1 dl Pirkka Parhaat kirsikkahilloa
- 3 (120 g) tuoretta viikunaa viipaloituna
Valmistus
30 - 60 min
- Kauli voitaikina jauhotetulla alustalla noin 27 x 27 cm:n kokoiseksi neliönmuotoiseksi levyksi. Leikkaa levystä 9 pienempää neliötä (9 x 9 cm) ja leikkaa nämä vielä kulmittain kolmioiksi.
- Voitele reunat kananmunalla ja lusikoi nokare tuorejuustoa kunkin tortun keskelle. Paista 250-asteessa 8–12 minuuttia. Siivilöi jäähtyneiden torttujen pinnalle tomusokeria. Lisää tuorejuuston päälle kirsikkahilloa ja koristele tuoreilla viikunoilla.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Pirkka tuorejuusto vanilja 180g laktoositonHinta 1,79/kpl9,94/kg
- Dansukker Luomu tomusokeri 500gHinta 2,79/kpl5,58/kg
- Pirkka Parhaat kirsikkahillo 230gHinta 2,59/kpl11,26/kg
- Pirkka vapaan kanan munia 6 kpl/408 gHinta 1,59/kpl3,90/kg
- Pirkka Parhaat ulkokanojen munia M 8kpl/464gHinta 2,19/kpl4,72/kg
- Pysyvästi edullinenValio Viola 200 g vanilja tuorejuusto laktoositonHinta 2,29/kpl11,45/kg
- Pysyvästi edullinenDansukker Tomusokeri 500gHinta 1,29/kpl2,58/kg
- St. Dalfour Kirsikkahillo 284gHinta 4,15/kpl14,61/kg
- Bonne Maman Kirsikkahillo 370gHinta 5,15/kpl13,92/kg
- Viikuna tuoreEtuhinta n. 0,65/kpl12,95/kgnorm. n. 1,00/kpl (19,95/kg)
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min2,8(25 arviota)
- 30 - 60 min4,1(35 arviota)
- 30 - 60 min3,4(123 arviota)
- 30 - 60 min4,3(17 arviota)
- 30 - 60 min3,3(45 arviota)
- 30 - 60 min4,2(46 arviota)
- 30 - 60 min4,3(15 arviota)
- yli 60 min3,7(33 arviota)
Arvostele resepti
ka. 3,6 (14 arviota)