Paistetut lanttukuutiot
Lempeän tuliset lanttukuutiot paistetaan pannulla ja maustetaan siirapilla sekä hieman tulisella cajunmaustesekoituksella. Tämä asiakkaan resepti valittiin Mitä tänään syötäisiin? -reseptikilpailun parhaimmistoon.
- 4 annosta
- alle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 700glanttua
- 1rklöljyä
- 2rkltummaa siirappia
- 1tlcajunmaustesekoitusta
- 1/2-1tlsuolaa
- 1rklvoita
Valmistus
alle 30 min- Kuori ja kuutioi lantut.
- Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä lanttuja, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet ja saaneet väriä.
- Lisää siirappi ja mausteet. Sekoita hyvin ja peitä kannella. Anna lanttujen hautua hetki napakan kypsiksi.
- Sekoita lopuksi joukkoon voi ja tarjoa lantut liharuokien lisäkkeenä.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Paistetut lanttukuutiot olivat lapsuuteni herkkua,äitini niitä välillä teki perunan ja sianlihakastikkeen lisukkeeksi.
Luuletteko, että maistuisi kivalta, jos tekisi juuriselleristä ? Juuriselleri on niin ihanaa, mutta ei ole paljoa reseptejä siitä.