Paistetut lanttukuutiotReseptin takana asiakas

Paistetut lanttukuutiot

Lempeän tuliset lanttukuutiot paistetaan pannulla ja maustetaan siirapilla sekä hieman tulisella cajunmaustesekoituksella. Tämä asiakkaan resepti valittiin Mitä tänään syötäisiin? -reseptikilpailun parhaimmistoon.

  • 4 annosta
  • alle 30 min

Ainekset

4 annosta
    • 700glanttua
    • 1rklöljyä
    • 2rkltummaa siirappia
    • 1tlcajunmaustesekoitusta
    • 1/2-1tlsuolaa

Valmistus

alle 30 min
  1. Kuori ja kuutioi lantut.
  2. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä lanttuja, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet ja saaneet väriä.
  3. Lisää siirappi ja mausteet. Sekoita hyvin ja peitä kannella. Anna lanttujen hautua hetki napakan kypsiksi.
  4. Sekoita lopuksi joukkoon voi ja tarjoa lantut liharuokien lisäkkeenä.

Kategoriat

Kommentoi

Arvosana reseptille 1 arvostelu