Paistetut lanttukuutiot
Lempeän tuliset lanttukuutiot paistetaan pannulla ja maustetaan siirapilla sekä hieman tulisella cajunmaustesekoituksella. Tämä asiakkaan resepti valittiin Mitä tänään syötäisiin? -reseptikilpailun parhaimmistoon.
4 annostaalle 30 min
Ainekset
4 annosta
- 700glanttua
- 1rklöljyä
- 2rkltummaa siirappia
- 1tlcajunmaustesekoitusta
- 1/2-1tlsuolaa
- 1rklvoita
Valmistus
alle 30 min- Kuori ja kuutioi lantut.
- Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä lanttuja, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet ja saaneet väriä.
- Lisää siirappi ja mausteet. Sekoita hyvin ja peitä kannella. Anna lanttujen hautua hetki napakan kypsiksi.
- Sekoita lopuksi joukkoon voi ja tarjoa lantut liharuokien lisäkkeenä.
Kategoriat
Sesongit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kommentoi
Paistetut lanttukuutiot olivat lapsuuteni herkkua,äitini niitä välillä teki perunan ja sianlihakastikkeen lisukkeeksi.
Luuletteko, että maistuisi kivalta, jos tekisi juuriselleristä ? Juuriselleri on niin ihanaa, mutta ei ole paljoa reseptejä siitä.