Paistetut lanttukuutiotReseptin takana asiakas

Paistetut lanttukuutiot

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Lempeän tuliset lanttukuutiot paistetaan pannulla ja maustetaan siirapilla sekä hieman tulisella cajunmaustesekoituksella. Tämä asiakkaan resepti valittiin Mitä tänään syötäisiin? -reseptikilpailun parhaimmistoon.
  • Gluteeniton
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

4 annosta
700 g
 
lanttua
tai
1 rkl
 
öljyä
tai
2 rkl
 
tummaa siirappia
tai
1 tl
 
tai
1/2–1 tl
 
suolaa
tai
1 rkl
 
voita
tai

Ravintosisältö

Energia
599 kJ / 143 kcal
Rasva
6,6 g
josta tyydyttynyttä
2,1 g
Hiilihydraatit
16,7 g
josta sokereita
16,4 g
Proteiini
1,9 g
Suola
0,9 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Kuori ja kuutioi lantut.

Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä lanttuja, kunnes ne ovat hiukan pehmenneet ja saaneet väriä.

Lisää siirappi ja mausteet. Sekoita hyvin ja peitä kannella. Anna lanttujen hautua hetki napakan kypsiksi.

Sekoita lopuksi joukkoon voi ja tarjoa lantut liharuokien lisäkkeenä.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Santa Maria American Cajun -mauste, purkki 34g
    Hinta 3,29/kpl
    96,76/kg
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 4,1 (37 arviota)

  • Lapsuus
    4 vuotta sitten
    Paistetut lanttukuutiot olivat lapsuuteni herkkua,äitini niitä välillä teki perunan ja sianlihakastikkeen lisukkeeksi.
  • Eläin
    5 vuotta sitten
    Luuletteko, että maistuisi kivalta, jos tekisi juuriselleristä ? Juuriselleri on niin ihanaa, mutta ei ole paljoa reseptejä siitä.