Vuohenjuustoiset naurispaistikkaat
- Annosmäärä4 annosta
- Valmistusaikayli 60 min
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Vuohenjuustoiset naurispaistikkaat ovat sadonkorjuuajan super herkku. Tarjoa alkupalana tai illanistujaisten pikkusuolaisena.
- Gluteeniton
- Kasvis (lakto-ovo)
- Kananmunaton
Ainekset
4 annosta
4 (n. 700 g) | kaskinaurista tai |
n. 150 g | tai |
tai | |
siirappia tai |
Ravintosisältö
Energia | 304 kJ / 73 kcal |
Rasva | 4,4 g |
josta tyydyttynyttä | 3 g |
Hiilihydraatit | 2,4 g |
josta sokereita | 2,3 g |
Proteiini | 4,8 g |
Suola | 0,3 g |
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia
Valmistus
yli 60 min
Pese nauriit hyvin. Pane ne uunivuokaan tai leivinpaperin päälle pellille. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 1–1 t 15 min. Kokeile kypsyyttä tikulla.
Halkaise nauriit. Sivele halkaisupinnat siirapilla. Leikkaa vuohenjuustosta 8 viipaletta ja nosta ne nauriiden pinnalle. Ripottele päälle siemeniä. 3. Pane nauriit takaisin uuniin ja jatka paistamista noin 5 minuuttia, kunnes juusto hieman lämpenee. Tarjoa alkuruokana, lisäkkeenä tai iltapalana. Voit kypsentää nauriit puolitettuina, halkaisupinta alaspäin. Tällöin kypsennysaika on noin 40 minuuttia. Voit tarjota nauriit myös (kidesuola)voin, sinihome- tai tuorejuustojen kanssa.
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla
Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.
Valikoima ja hinnat kaupasta
- Jakobsens Luomu tumma agavesiirappi 350gHinta 3,39/kpl9,69/kg
- Pirkka Parhaat vuohenmaitojuusto Sainte Maure 200gHinta 4,79/kpl23,95/kg
- Pirkka auringonkukansiemenet 180gHinta 1,49/kpl8,28/kg
- Dansukker tumma siirappi 750gHinta 2,59/kpl3,45/kg
- Chavroux vuohenjuusto 150g ranskalainenHinta 4,15/kpl27,67/kg
- Président Sainte Maure vuohenjuusto 200gHinta 5,09/kpl25,45/kg
- Urtekram Auringonkukansiemen 375g luomuHinta 2,79/kpl7,44/kg
- Paahdetut auringonkukansiemenet 300gHinta 3,09/kpl10,30/kg
Voisit pitää myös näistä
- 30 - 60 min4,5(10 arviota)
- alle 30 min3,7(3 arviota)
- 30 - 60 min3,9(8 arviota)
- yli 60 min
- yli 60 min
- 30 - 60 min3,9(66 arviota)
- 30 - 60 min4,2(115 arviota)
- 30 - 60 min3,8(13 arviota)
Arvostele resepti
ka. 4,6 (35 arviota)
- 60-kymppinen kotikokki2 vuotta sittenUuninauriit olivat suolattomia. Nauriino väkevyys tuli esille. Hyvä naurisruoka on nyytit grillissä tai uunissa. Pahoittelen, ei minun makuuni.
- Norjassa asuva5 vuotta sittenHelppo tehdä ja lyhyt "tarvikelista" siitä reseptinlaatijalle +. Itse vaihdoin siirapin tilalle hunajan. Maukas!