• Sesongin herkut
  • Pääraaka-aine
  • Ruokalajit
  • Leivonta ja jälkiruoat
  • Ruokavalio

Vuohenjuustoiset naurispaistikkaat

Vuohenjuustoiset naurispaistikkaat
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • yli 60 min
  • 245 kcal / annos (200g)

Ainekset

4 annosta

Valmistus

yli 60 min
  1. Pese nauriit hyvin. Pane ne uunivuokaan tai leivinpaperin päälle pellille. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 1-1 t 15 min. Kokeile kypsyyttä tikulla.
  2. Halkaise nauriit. Sivele halkaisupinnat siirapilla. Leikkaa vuohenjuustosta 8 viipaletta ja nosta ne nauriiden pinnalle. Ripottele päälle siemeniä. 3. Pane nauriit takaisin uuniin ja jatka paistamista noin 5 minuuttia, kunnes juusto hieman lämpenee. Tarjoa alkuruokana, lisäkkeenä tai iltapalana. Voit kypsentää nauriit puolitettuina, halkaisupinta alaspäin. Tällöin kypsennysaika on noin 40 minuuttia. Voit tarjota nauriit myös (kidesuola)voin, sinihome- tai tuorejuustojen kanssa.

Ravintosisältö perannos 200g100 g

  • 245 kcal1 030 kJ
  • Proteiinia11 g
  • Hiilihydraatteja19 g
  • Rasvaa14 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-Citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille 9 arvostelua