5 tapaa käyttää Hook-kastikkeita

5 tapaa käyttää Hook-kastikkeita

Julkaistu 21.8.2019

Karistetaan kerralla ennakkoluulot siitä, että alun perin kanan siiville tarkoitetut Hook-kastikkeet olisi pyhitettävä vain tähän käyttötarkoitukseen. Katso alta vinkit siihen, miten soosit sujahtavat myös muihin arkiruokiin.

1. Kukkakaaliwingsit + Hook Siipikastike Medium

Kukkakaaliwingsit

Rapeat kukkakaaliwingsit maistuvat sopivasti tulisesti potkivan siipikastikkeen kanssa. Laita jännäri tai hulvaton komedia pyörimään ja vietä ilta hieman erilaisia wingsejä dippaillen.

2. Uuniperunat savulohella + Hook Sinihomedippi

Uuniperunat Kalatäytteellä 1 digi kopio

Valmista arkiruokien aatelia uuniperunoita savulohella. Sinihomejuuston ystävän unelmalisä perunoihin on kunnon muruilla varustettu sinihomedippi. Annamme virallisen koukuttomisvaroituksen tälle dipille.

3. Riisinuudelisalaatti + Hook Buffalokastike

Riisinuudelisalaatti 2017

Buffalokastikkeen maku muistuttaa hieman makeaa chilikastiketta. Aateloi riisinuudelisalaatti, wokki tai paistettu riisi lorauksella buffalokastikkeella niin huomaat sen pian olevan vakiovaruste jääkaapin kastikevalikoimassa.

4. Kasvispyörykät + Hook Ranchdippi

Kasvispyörykät 2018 kopio

Jos ranchdippi on sipsipussisi vakioseuralainen, tulet ihastumaan myös Hook Ranchdippiin. Yrttinen maku toimii herkullisesti kasvispyöryköiden kastikkeena. Kokeile myös valmiiden Pirkka falafelpyöryköiden kanssa.

5. Kananugetit + Hook Chilidippi

Pankojauhoilla kuorrutetut kananugetit 2016 kopio

Rapeaksi paistetut kananugetit maistuvat loistavasti tulisen chilidipin kanssa. Käytä pankojauhoja leivittämiseen ekstrarapean tuntuman aikaansaamiseksi.