Riisinuudelisalaatti
Aasialainen riisinuudelisalaatti maistuu grilliruokien kanssa. Perussalaatti jalostuu ruokaisaksi salaatiksi katkaravuilla tai kanalla. Noin 1,50€/annos.
- 6 annosta
- alle 30 min
Ainekset
6 annosta
- 200griisinuudeleita
- 1(100 g)porkkana
- 100gvalkokaalia
- 100gpunakaalia
Kastike
- 2rklriisiviinietikkaa
- 2rklPirkka juoksevaa hunajaa
- 1rklseesamiöljyä
- 2rkllimetinmehua
- 1valkosipulinkynsi
- 1/2rkltuoretta inkivääriä raastettuna
Lisäksi
- chilihiutaleita
- tuoretta korianteria
Valmistus
alle 30 min- Valmista ensin kastike. Kuori ja hienonna valkosipuli. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.
- Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja huuhtele nuudelit. Laita nuudelit kulhoon ja saksi hieman lyhyemmiksi, jotta salaattia on helpompi syödä. Kaada kastike riisinuudeleiden joukkoon.
- Kuori ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi. Leikkaa kaalit ohuiksi suikaleiksi. Halkaise chili, poista siemenet ja kanta ja hienonna chili.
- Sekoita kasvikset nuudeleiden joukkoon varovasti.
- Viimeistele salaatti pähkinöillä, chilihiutaleilla ja korianterilla.
Tiesitkö että...
*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 4/2017. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.Kategoriat
Teemat Ruokalajit Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi
Aika miedoksi jäi tämän reseptin maut. En tekisi uudelleen. Lisukkeena, kuten tarkoitettukin, niin varmasti ihan hyvää.
Riisiviinietikka seesamöljy,chili,korianteri .Joka ruuassa mitä ihmeellisempiä mausteKuinka tavallisten ja pienituloisten kaapeista löyty kokkien erikoismausteet.Annoshintoihin voi laskea monta euroa lisää maustdeden hankkiimisen jälken. Eikö olisi yhtään suomalaista kesäruokaohjetta vähävaraselle vaikka vain suolalla maustettuEsim.uusista perunoista ns maitoperunat tai kesäkeitto ja vaikka keitetyt kananmunat.Ohjeet on aina ei suomalaisille kesäruuille