Kukkakaaliwingsit ja dipit
Tarjoa kukkakaaliwingsien kanssa paahdettua valkosipulidippiä ja srirachalla tulistettua BBQ-kastiketta.
- alle 30 min
Ainekset
- 1ps(400 g)Apetit kukkakaaliwingsejä (pakaste)
- versoja
Paahdettu valkosipulidippi
- 1tlk(200 g)Pirkka turkkilaista jogurttia
- ripaussuolaa
- ripausmustapippuria
- tuoretta minttua tai persiljaa
Sriracha-BBQ-dippi
Valmistus
alle 30 min- Paahdettua valkosipulidippiä varten leikkaa valkosipuleiden päihin ristiviillot. Kypsennä niitä 200-asteessa noin 30 minuttia. Valkosipuli muuttuu miedon aromikkaaksi kypsyessään
- Purista hieman jäähtyneiden valkosipuleiden pehmeä sisus kulhoon. Sekoita joukkoon jogurtti. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele pinnalle hienonnettua minttua tai persiljaa.
- Sekoita BBQ-kastike ja sriracha keskenään.
- Kypsennä kukkakaaliwingsejä jäisenä uunissa 250 °C 10-12 minuuttia tai friteerauskeittimessä 185 °C:ssa 2-3 minuuttia pieni määrä kerrallaan.
- Tarjoa kukkakaaliwingsit dippien kanssa. Koristele annokset versoilla ja kastikeraidoilla.
Kategoriat
Pääraaka-aineet Erityisruokavaliot
Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteilla
Oletko verkkokauppaostoksilla? Valitsethan ensin kaupan, josta haluat tilauksesi tehdä.Valikoima ja hinnat kaupasta
Kommentoi