Hyppää sisältöön
Kukkakaaliwingsit ja dipit Testattu K-Ruoka koekeittiössä

Kukkakaaliwingsit ja dipit

  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton
Tarjoa kukkakaaliwingsien kanssa paahdettua valkosipulidippiä ja srirachalla tulistettua BBQ-kastiketta.
  • Laktoositon
  • Kasvis (lakto-ovo)
  • Kananmunaton

Ainekset

Paahdettu valkosipulidippi

Sriracha-BBQ-dippi

Valmistus

alle 30 min
  1. Paahdettua valkosipulidippiä varten leikkaa valkosipuleiden päihin ristiviillot. Kypsennä niitä 200-asteessa noin 30 minuttia. Valkosipuli muuttuu miedon aromikkaaksi kypsyessään
  2. Purista hieman jäähtyneiden valkosipuleiden pehmeä sisus kulhoon. Sekoita joukkoon jogurtti. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele pinnalle hienonnettua minttua tai persiljaa.
  3. Sekoita BBQ-kastike ja sriracha keskenään.
  4. Kypsennä kukkakaaliwingsejä jäisenä uunissa 250 °C 10–12 minuuttia tai friteerauskeittimessä 185 °C:ssa 2–3 minuuttia pieni määrä kerrallaan.
  5. Tarjoa kukkakaaliwingsit dippien kanssa. Koristele annokset versoilla ja kastikeraidoilla.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
Reseptit on testattu reseptissä mainituilla raaka-aineilla. Huomioithan, että vaihtoehtoisten raaka-aineiden ominaisuudet voivat vaihdella ja vaikuttaa ruoan onnistumiseen. Tarkista tuotteiden soveltuvuus aina pakkausmerkinnöistä, kun valmistat ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle.

Voisit pitää myös näistä

Arvostele resepti

ka. 3,9 (16 arviota)