• Sesongin herkut
  • Erityisruokavaliot

Pankojauhoilla kuorrutetut kananugetit

Itse tehdyt ja rapeaksi paistetut nugetit maistuvat koko perheelle. N. 2,65 €/annos.
Pankojauhoilla kuorrutetut kananugetit
Testattu K-Ruoka koekeittiössä
  • 4 annosta
  • alle 30 min
  • 240 kcal / annos (150g)

Ainekset

4 annosta
    • 1rs(n. 500 g)Kariniemen Kananpojan fileepihvejä, maustamaton
    • n. 2dlpankojauhoja
    • 1tlsuolaa
    • 1tlcurrya
    • 1tlpaprikajauhetta
    • ripausmustapippuria
    • 2kananmunaa
    • n. 1dlvehnäjauhoja

Lisäksi

Valmistus

alle 30 min
  1. Leikkaa broilerin fileepihvit reiluiksi paloiksi. (Annoksesta tulee noin 24 nugettia, niiden koosta riippuen). Sekoita kulhossa pankojauhot ja mausteet. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki haarukalla.
  2. Pyörittele broileripalat kolmessa kulhossa; ensin vehnäjauhoissa, sen jälkeen kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa.
  3. Kypsennä nugetit kuumassa rasvassa pannulla. Rasvaa saa olla reilusti, jotta saat nugetteihin rapean pinnan ja kauniin värin. Käännä välillä ja paista, kunnes nugetit ovat kauniin värisiä ja liha on kypsää. Tarjoa kananugetit valkosipulimajoneesin kanssa.

Tiesitkö että...

*Annoshinnat on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan 6/2016. Tuoretuotteiden hinnat vaihtelevat sesongeittain.

Ravintosisältö perannos 150g100 g

  • 240 kcal1 010 kJ
  • Proteiinia27,8 g
  • Hiilihydraatteja22,9 g
  • Rasvaa4,32 g

Lisätietoa reseptistä

Ravintoarvot ovat suuntaa-antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Annoshinta on laskettu K-citymarket-ketjun hintatason mukaan ja on suuntaa-antava. Etenkin sesonkituotteiden hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Kommentoi

Arvosana reseptille47