Pankojauhoilla kuorrutetut kananugetitTestattu K-Ruoka koekeittiössä

Pankojauhoilla kuorrutetut kananugetit

  • Annosmäärä4 annosta
  • Valmistusaikaalle 30 min
  • Laktoositon
  • Maidoton
Itse tehdyt ja rapeaksi paistetut nugetit maistuvat koko perheelle.
  • Laktoositon
  • Maidoton

Ainekset

4 annosta
1 rs (n. 500 g)
 
Kariniemen kananpojan fileepihvejä, maustamaton
tai
n. 2 dl
 
pankojauhoja
tai
1 tl
 
suolaa
tai
1 tl
 
currya
tai
1 tl
 
paprikajauhetta
tai
ripaus
 
mustapippuria
tai
2
 
kananmunaa
tai
n. 1 dl
 
vehnäjauhoja
tai

Lisäksi

 
rypsiöljyä
tai
 
tai

Ravintosisältö

Energia
910 kJ / 217 kcal
Rasva
3,8 g
josta tyydyttynyttä
1 g
Hiilihydraatit
21,1 g
josta sokereita
1 g
Proteiini
24,1 g
Suola
1,4 g
Ravintoarvot ovat laskennallisia ja suuntaa antavia

Valmistus

alle 30 min

Leikkaa broilerin fileepihvit reiluiksi paloiksi. (Annoksesta tulee noin 24 nugettia, niiden koosta riippuen). Sekoita kulhossa pankojauhot ja mausteet. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki haarukalla.

Pyörittele broileripalat kolmessa kulhossa; ensin vehnäjauhoissa, sen jälkeen kananmunassa ja lopuksi pankojauhoissa.

Kypsennä nugetit kuumassa rasvassa pannulla. Rasvaa saa olla reilusti, jotta saat nugetteihin rapean pinnan ja kauniin värin. Käännä välillä ja paista, kunnes nugetit ovat kauniin värisiä ja liha on kypsää. Tarjoa kananugetit valkosipulimajoneesin kanssa.

Kokeile reseptiä esimerkiksi näillä tuotteillaKokeile reseptiä näillä tuotteilla

Valitsethan ensin , josta haluat tilauksesi tehdä.

Valikoima ja hinnat kaupasta
  • Pirkka kanan fileepihvi maustamaton 3kpl/500g
    Hinta 7,25/kpl
    14,50/kg
  • Yutaka Panko 180g
    Hinta 3,39/kpl
    18,83/kg