Hyppää sisältöön
Kesäinen juustotarjotin

Kesäinen juustotarjotin

Julkaistu 29.4.2019

Juustot sopivat myös kevään ja kesän juhliin, kun tarjoat niiden kaverina jotain raikasta. Happamanmakea mangochutney toimii valkohomejuuston kanssa, makeat mansikat sinihomejuuston kyljessä ja raparperihillo kovien juustojen parina.

Valitse täydelliset juustot!

  1. Varaa juustotarjottimelle 3–6 erityyppistä juustoa, yhteensä 150–200 g henkeä kohti. Varma tapa on valita tarjolle yksi mieto juusto, yksi valko- ja yksi sinihomejuusto sekä yksi kova juusto.

  2. Mielenkiintoinen juustopöytä syntyy, kun kokoat tarjottimelle maultaan ja ulkonäöltään erilaisia juustoja. Valitse voimakkaita ja miedompia sekä tuttuja ja harvinaisempia juustoja.

Mietoja juustoja

Homejuustoja

Kovia ja puolikovia juustoja

Pirkka juustotarjotin tuotteet

Raikkaat lisäkkeet kesän juustoille